I RTS se odrekao "Orlića"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.09.2014.
17:12
Izvor: Sportske.net

Mnogo smo puta bili svedoci da skupštinska zasedanja i raznorazne gluposti dobiju prednost u odnosu na sport i sportska dešavanja ali ono što je Nacionalna televizija priredila danas samo je kap u moru nepravdi koje su priređene maldoj fudbalskoj reprezen

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Ukoliko ste se ponadali da ćete imati priliku da od 17 časova posmatrate kako se mlada fudbalska reprezentacija Srbije bori za plasman u braž kroz koji se odlazi na Evropsko prvensto Javnom TV servisu Republike Srbije možete da zahvalite što se ostali uskraćeni za tu mogućnost.

Mladu reprezentaciju Srbije posle poraza u Peskari prežalili su svi, od Fudbalskog saveza Srbije, preko novog selektora "A" reprezentacije do predsednika Saveza o čemu svedoče i njihovi javno izrečeni stavovi.

Selektor Radovan Ćurčić u Portdaunu je na megdan Severnoj Irskoj izveo desetkovan sastav a za informaciju FSS nije imao ni za kompletnu klupu pa u protokolu stoji 17 imena umesto uobičajenih 18!

Kao da sve to nije bilo dovoljno, već je srpskoj javnosti uskraćena mogućnost da na delu vidi momke koji su uz mladu selekciju ostali kad je najvažnije i najteže već je i RTS bio dovoljno bezobrazan da ne omogući prenos utakmice iz Portdauna.

Na prvom kanalu RTS-a u narednih sat i po vremena možete da uživate u Dnevniku, emisiji Šta radite, bre..., dok vam je na drugom kanalu omogućeno praćenje četvrtfinala SP u košarci između Turske i Litvanije.

Nije prvi put da nam Javni TV servis ovo priređuje ali moramo da konstatujemo da je ovoga puta pokazano posebno nepoštovanje prema mladićima koji se u Portdaunu bore za dres sa državnim grbom.

I, budite posle svega ljudi, nemojte ni da pomenete u svojim emisijama o sportu da je mlada reprezentacija igrala kvalifikacioni meč, ni FSS, ni RTS!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke