I Radnik napao Terzića!

Autor: Beta Beta
četvrtak 02.03.2017.
23:41
Izvor: Beta

Generalni direktor fudbalskog kluba Radnik Miodrag Djordjević rekao je večeras da je jako loše što čelnici pojedinih klubova podižu tenziju oko izbora glavnog sudije za predstojeći "večiti" derbi i dodao da se time narušava integritet Sudijske organizacij

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

"Smatram da je jako loše što pojedini čelnici naših klubova podižu tenziju oko izbora glavnog sudije za predstojeći derbi. Čemu sve to vodi? Nikako ne može biti dobro za srpski fudbal što gospodin Zvezdan Terzić dovodi u pitanje odluke nadležnih organa o izboru sudije koji će voditi utakmicu Super lige", naveo je Đorđević u saopštenju.

"Time se direktno narušava integritet kako Sudijske organizacije FS Srbije kao nezavisnog organa tako i čitavog fudbalskog takmičenja u najelitnijem rangu u našoj zemlji", dodao je on.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić juče je upitao FSS zašto predstojeći "večiti" derbi crveno-belih i Partizana ne sudi Milorad Mažić već Majo Vujović. Nakon tog saopštenja Terzića, oglasio se i Partizan, a svoj stav su potom izneli i Čukarički, niški Radnički i Spartak.

Djordjević je upitao i kako neko unapred može znati kakav će kvalitet sudjenja biti.

"Takodje, izjava da FSS dozvoljava 'da se sudije uče na derbiju' nije na mestu, jer se to nikako ne može reći za iskusnog sudiju koji iza sebe ima mnogo teških superligaških utakmica", rekao je 
Đorđević.

"Pri tome, zaboravlja da je u poslednjoj utakmici prvog dela šampionata u Surdulici bilo nekoliko, u najmanju ruku kontraverznih, odluka na štetu Radnika koje su direktno uticale na rezultat. Da li je tada bilo zamerki na odluku Sudijske organizacije i delegiranje sudija ili je sve bilo u redu"
, upitao je Đorđević.

On je na kraju naveo da je jedino merodavno mesto za pokazivanje kvaliteta ekipe i fudbalskog znanja isključivo teren.

"Tamo će se videti ko je bolji i to pred najboljim mogućim sudijama - punim tribinama stadiona 'Rajko Mitić' i gledaocima koji će u direktnom prenosu pratiti derbi", zaključio je generalni direktor Radnika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Friday, 03.03.2017
00:45

I koji je iz grupe -elitnih- sudija, pazi ti to, majo vujovic spada u elitu Hahaha Cukaricki, Spartak, Radnik, Radnicki Nis, veoma indikativni i skup klubova i trust mozgova (mada mu to dodje na isto) koji izdaje saopstenja u ime tih klubova. Zasto se ne oglase npr. Mladost ili NP, Borac ili Metalac?