I Partizan će ''sigurno'' negde kiksnuti!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.10.2014.
17:15
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

To je procena Zvezdinog snažnog veziste Aleksandra Kovačevića, koji ni posle poraza u derbiju ne gubi nadu da njegov tim može i ove sezone da se domogne šampionske titule.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Mladi reprezentativac Srbije i jedan od glavnih oslonaca Crvene zvezde na sredini terena Aleksandar Kovačević smatra da sada svi u ekipi moraju da se koncentrišu na maksimalan rad, jer će se samo na taj način vratiti na pobednički kolosek.

Naravno, svaki poraz u derbiju boli, pogotovo što je sve moglo da bude drugačije da je u prvom poluvremenu neka od velikih prilika crveno-belih bila iskorišćena.

''Nije nam lako, ali moramo da se podignemo i da pokažemo karakter kada je to najvažnije. Moramo poboljšati svoju igru, moramo raditi na realizaciji, i ja verujem da će se rad isplatiti'', ističe Kovačević.

Takođe, popularni ''Aca Tenk'' podseća i na prošlu sezonu, kada je Partizan imao prednost u jesenjem delu sezone, ali je onda usledilo ''Zvezdino proleće'' i šampionski pehar je završio na Marakani.

Tom scenariju se svi u Zvezdi nadaju i ove sezone.

''Nema pravila u fudbalu. Prošle sezone smo takođe imali solidan zaostatak, ali smo na kraju mi osvojili titulu. Partizan će sada imati težak raspored i sigurno je da će i oni negde kiksnuti. Ali, najvažnije je da mi sada beležimo pobede'', naglašava Kovačević.

Naredni rival je Donji Srem, sa novim trenerom Zagorčićem na klupi.

''Jedva čekamo tu utakmicu, jer što pre moramo da se oporavimo od derbija'',
jasan je ogroman motiv crveno-belih protiv ekipe iz Pećinaca.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke