I ''Orlići'' pobedili, Partizanov biser čovek odluke!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.10.2016.
17:19
Izvor: Sportske.net

Posle odličnog rezultata naše seniorske reprezentacije u sinoćnjem duelu sa Austrijom, raspoloženje su nam dodatno popravili i srpski omladinci.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Selekcija koju sa klupe predvodi Milan Kosanović priprema se za start u kvalifikacijama za Evropeko prvenstvo, a danas je u prijateljskoj utakmici savladala reprezentaciju Gruzije u Tbilisiju rezultatom 1:0.

Bio je ovo drugi susret reprezentacija Gruzije i Srbije, prethodni je okončan bez pobednika, a ovoga puta naš tim je bio bolji i zasluženo je slavio.

Gol odluke postignut je u 52. minutu susreta, a strelac je bio talentovani napadač Partizana Sava Petrov, sa kojim su crno-beli poslednjeg dana prelaznog roka potpisali petogodišnji ugovor.

On je odlično reagovao na asistenciju Uroša Račića, umakao je pažnji defanzivaca Gruzije i preciznim udarcem levom nogom poslao loptu u mrežu - 0:1.

Ovaj trijumf bio je i odlična uvertira za predstojeći kvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo, od 9. do 14. novembra, kada će rivali našim ''Orlićima'' biti Švedska, Malta i Moldavija.

Srbija: Stanković (od 68. Popović), Dukić (od 46. Blagojević), Nišić(od 68.Nikolić) Dinga, Bošnjak (od 46. Ilić), Gojkov, Petrović, Račić, Petrov (od 68.Birmančević), Adžić (od 46. Zlatanović), Pejović.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 4 2
Monday, 10.10.2016
20:04

Partizanovi napadači dominiraju u srpskim reprezentacijama u poslednje vreme: Mitrović, Đurđević, Šaponjić, Đ.Jovanović, Vlahović, Petrov.

avatar
Anderton
Monday, 10.10.2016
21:11

Šaponjića precrtaj, od njega nema ništa.

avatar
Povratak kralja 4 2
Monday, 10.10.2016
21:40

Neću da ga precrtam jer ima najbolji osećaj za gol od svih gore navedenih.

avatar
odjava
Monday, 10.10.2016
19:36

koliko ja znam on je skoro devet godina u Partizanu , nista cudno , jeste tajno oruzje i pametno radi ova uprava u Partizanu . Pametno STO SE OVOG IGRACA tice, naravno ima ih jos .