I Moca Vukotić se pita šta će biti tokom prelaznog roka u Partizanu...

Autor: Beta Beta
subota 10.06.2017.
18:08
Izvor: Beta

Nekadašnji fudbaler Partizana Momčilo Vukotić rekao je danas da je Turnir prijateljstva za mlade fudbalere sjajna prilika da pokažu kvalitet i uporede se sa vršnjacima iz regiona.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Povezane vesti

Vukotić, počasni predsednik Omladinske škole Partizana, rekao je danas da je "dupla kruna" koju su crno-belih osvojili ove godine veliki uspeh.

"Ideja za ovaj turnir i sve što je urađeno je izvanredno. Svaki put mi evocira uspomene i podseti na moje fudbalske početke... Ovo je sjajna prilika za momke da pokažu kvalitet u konkurenciji vršnjaka iz celog regiona i da se uporede sa njima, ali i da se druže i stiču dragocena prijateljstva", rekao je Vukotić, navodi se na sajtu turnira.

"Značaj tog rezultata će se ogledati i kroz dodatni motiv za našu decu da još kvalitetnije rade i očekuju šansu u prvom timu. To je veoma važno da bismo produžili kontinuitet dobrih rezultata", rekao je Vukotić.

Vukotić je tokom sezone često isticao značaj Leonarda i Uroša Đurđevića za igru Partizana.

"S obzirom na učinak i kvalitet potpuno je jasno da su njih dvojica bili veoma bitan faktor igre Partizana. Imati prvog strelca lige je velika stvar, a imati prvu dvojicu je ogromna prednost", rekao je Vukotić.

Partizan u novu sezonu kreće sa novim trenerom. Marko Nikolić je otišao, a na kormilo se vratio Miroslav Đukić.

"Marko Nikolić je napravio dobru selekciju i sada je pitanje šta će biti tokom prelaznog roka. Đukić je već radio u Partizanu, ima iskustva, a čeka ga veliki izazov, pre svega kroz evropske kvalifikacije. Očekujem da Partizan pokuša da ostvari bar plasman u Ligu Evrope", rekao je Vukotić.

Vukotić je naveo da će rezultat Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona u velikoj meri zavisiti od žreba.

"Partizan je u grupi favorita i mislim da ima šanse da prođe prve prepreke. U svakom slučaju i eventualni plasman u grupnu fazu Lige Evrope bi bio velika stvar za klub u igrače", istakao je Vukotić.

A u prilogu SPORTSKE.NET TV pogledajte šta je Moca Vukotić za naš portal rekao i o utakmici između Srbije i Velsa, uz podsećanje na neke ranije duele našeg nacionalnog tima sa Velšanima.
--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
paok
Saturday, 10.06.2017
23:03

Moraju malo da pozure sa tim prelaznim rokom. Prvo smo hteli Palovevica, Planica i Sumu. Na kraju ni jedan nece doci. Onda hoce Pesica, Pantica a to su verovatno druge opcije. Sada je i tu zapelo i drago bi mi bilo da ne dodju. Pitam se samo koga ce sada dovesti jer nama treba neko ko je igrao a ne pauzirao po 2 godine. Jednostavno dok mi nekoga razigramo prodjose kvalifikacije. Nadam se samo da ce pogoditi sa tim novim igracima jer vremena je sve manje.

avatar
Saturday, 10.06.2017
21:16

Gro selekciju Partizanovog tima je uradio Iliev. U selekciji ovog tima veće učešće ima Tomić sa dva prelazna roka kada je i većina igrača dovedena ali veoma bitno i kada je dosta njih otišlo. Nikolić ima dosta manje učepće u selekciji ove ekipe sa jednim prelaznim rokom gde je učestvovao u odlascima Gogue, Balažica, Đurđića i Božinova i dolasku Monira i Tavambe ali je zato vodio na fenomenalan način. Partizan će najverovatnije biti favorit samo u 2.kolu kvalifikacija, a već od 3. se mogu očekivati klubovi koji će biti favoriti.