I Liteks očitao lekciju Partizanu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.02.2015.
15:54
Izvor: Sportske.net

Partizanu baš ne ide na pripremama u Antaliji. Danas su pretrpeli još jedan poraz!

Beta/AP Photo/Marko Drobnjakovic
Beta/AP Photo/Marko Drobnjakovic

Povezane vesti

Posle poraza od Sarajeva (0-1) i remija sa ruskim drugoligašem Anžijem (2-2), trener Partizana Marko Nikolić je izjavio kako njegov tim nije igrao loše, kako je zaslužio bolje rezultate, kritikujući i sudije zbog pojedinih odluka na štetu Partizana.

Očekivalo se zato da danas crno-beli potvrde reči svog treenera i u duelu sa treećeplasiranom ekipom bugarskog šampionata, Liteksom iz Loveča, konačno ostvare prvu pobedu na pripremama u Antaliji, računajući i onaj prvi deo.

Umesto toga - još jedan neuspeh! Ovog puta, crno-beli su poraženi sa 2-1 i još jednom potvrdili brojne slabosti u defanzivnoj liniji tima.

Prvo poluvreme proteklo je u blagoj inicijativi Partizana, Škuletić je imao par prilika za gol, jednu je propustio i Stefan Babović, dok su na drugoj strani Bugari imali jednu opasnu kontru, kada je Lukač na vreme istrčao i sačuvao svoju mrežu.

Međutim, u nastavku, druga priča. Napadao je Partizan i dalje, stvorio nekoliko prilika, ponovo je Škuletić promašivao u par navrata, a fudbaleri Liteksa su svoje prilikke koristili.

Bugari su poveli u 65. minutu, kada je posle kornera sa desne strane, Cvetkov bio najsnalažljiviji u kaznenom prostoru Partizana i najbolje reagovao na odbijenu loptu golmana Lukača. Odbrana Partizana statična, nemoćna, što Cvetkov koristi da zatrese mrežu - 0:1.

Na izjednačenje se čekalo do 78. minuta, kada je takođe posle kornera, Lazar Ćirković bio najviši u skoku pred golom Liteksa - 1:1.

Očekivali smo možda i preokret Partizana u finišu, ali umesto toga, Liteks je došao do pobede.

Igrao se 83. minut, slobodan udarac za Liteks sa desne strane. Danilo Asprilja je maestralno centrirao, ''pogodio u trepavicu'' Popova, koji je zakucao loptu pod prečku Lukačevog gola - 1:2, još jedan poraz Partizana.

Partizan
: Lukač, Bandalovski, N. Petrović (od 58′ Volkov), B. Ilić, Balažic (od 58′ Ćirković), Marković (od 58′ Brašanac), Drinčić, Babović (od 58′ Marinković), Škuletić, Ninković (od 83′ Šaponjić), A. Živković (od 58′ Grbić).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke