I Jagodinci ''upalili motore''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.06.2014.
20:40
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbaleri Jagodine, koji će nas predstavljati i ovog leta u kvalifikacijama za Ligu Evrope, danas su započeli pripreme za novu sezonu.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Osim Pešića koji je nedavno napustio redove Jagodine prozivci šefa stručnog štaba Mladena Dodića odazvali su se svi igrači na koje se računa za predstojeću sezonu. Jagodina će krenuti sa pripremama na svom terenu, zatim sledi centralni deo priprema u Sloveniji do prvih utakmica u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Fudbalerima jagodinskog superligaša na prvom okupljanju obratio se najpre sportski direktor kluba Životije Jeremić.

''Odmor jeste bio kratak, ali se nadam da ste ga iskoristili na pravi način i da potpuno raspoloženi i motivisani krećete sa pripremama za novu sezonu. Imali smo veliki uspeh u prethodnom prvenstvu, a s obzirom da klub uvek teži ka višim ciljevima, nadam se da ćemo zajedno uspeti da nadmašimo prethodna ostvarenja'', rekao je Jeremić.

Generalni sekretar Slavko Gajin upoznao je prvotimce sa situacijom vezanom za nastup na evropskoj sceni.

''Ovih dana znaćemo da li na evropskoj sceni startujemo od prvog ili drugog kola. U zavisnosti od toga biće određen i termin centralnih priprema. Ono što sasvim sigurno znamo je da ćemo se pripremati u Sloveniji'', saopštio je igračima prvi operativac kluba.

''Ambicije Jagodine su nepromenjene, a to znači uvek na najviše domete'', rekao je šef Stručnog štaba Mladen Dodić.

''Prošle godine smo ostavili dobar utisak. Ovog puta nećemo se zadovoljiti samo dobrim utiskom, bez obzira na to ko bude protivnik. Za Evropu moramo da se spremimo najbolje što možemo, da odigramo maksimalno i uz, moram da kažem, neki povoljan žreb da probamo ono što mnogima izgleda nemoguće, a to je plasman u Ligu Evrope.

Novi početak, ali stare ambicije i stare obaveze, a to je da uvek damo svoj maksimum. Ambicije su najveće i u Kupu i u prvenstvu, a naročito u Evropi''
,  istakao je šef struke Mladen Dodić.

Fudbaleri Jagodine  sa nestrpljenjem su čekali da se ponovo okupe i sa još većom željom iščekuju prve međuanarodne utakmice.

''Zahvaljemo klubu što čini velike napore da budemo tokom cele godine jedna velika i homogena porodica. Bili smo u grčkoj, dobro smo se odmorili, pomalo i trenirali i sada od starta krećemo sa ozbiljnim radom. Ambicije su uvek borba za najviši plasman pa ćemo se svim silama truditi da ciljeve i ostvarimo'', jednoglasno poručuju prvotimci Jagodine napadač Đorđe Šušnjar i golman Niklola Perić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke