I fudbaleri Rada putuju za Antaliju

Autor: Beta Beta
ponedeljak 26.01.2015.
00:01
Izvor: Beta

Fudbaleri Rada u ponedeljak putuju za Antaliju, u Turskoj, na nastavak priprema za prolećni deo sezone u Super ligi Srbije.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Izabranici Milana Milanovića na put kreću u ponedeljak ujutro, a povratak za Beograd planiran je za 9. februar, saopštio je klub s Banjice.

Fudbaleri Rada će u Antaliji odigrati četiri utakmice - 29. januara protiv Belhatova iz Poljske, 1. februara igraće sa Astahom iz Kazahstana, 5. februara sa ekipom Pohang Stilers iz Južne Koreje, dok je za 8. februar zakazan duel sa Slavijom iz Praga.

Po povratku u Beograd, Rad će se pred početak šampionata sastati sa novosadskom Vojvodinom (14. februara).

"Očekuje nas ozbiljan rad, a za protivnike u Antaliji ćemo imati kvalitetne rivale. Imamo odlične uslove za rad, počev od terena pa do smeštaja i ishrane. Tri puta sam bio u reonu od Antalije i Beleka i sva tri puta smo imali izvanredne uslove. Nema razloga da tako ne bude i ovoga puta", kazao je Milanović.

Put Antalije krenuće 26 igrača:

Boris Radunović, Darko Dejanović, Miloš Marković, Stefan Vico, Nikola Maraš, Nikola Đurić, Nikola Raspopović, Vladimir Rodić, Ognjen Gnjatić, Branislav Milošević, Đorđe Denić, Aleksandar Simić, Ivan Marković, Nemanja Mihajlović, Miloš Milisavljević, Miloš Čudić, Borko Veselinović, Filip Erić, Uroš Nenadović, Miloš Obradović, Petar Jelić, Bogdan Mladenović, Matija Ljujić, Stefan Mihajlović, Filip Bajinović i Aleksandar Milanović.

Pored Milanovića u stručnom štabu se nalaze: Slađan Nikolić i Dragoslav Milenković (pomoćni treneri), Vladimir Pročikević (kondicioni trener), Vladan Radača (trener golmana), Zdravko Marinković i Zoran Rakić (fizioterapeut), Petar Matković (ekonom), Vasil šapeski (sekretar) i Vladimir Savić (predsednik kluba).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke