I Arsenal u trci - Kad već ne može onaj pravi, neka dođe ''srpski Mesi''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.11.2015.
22:12
Izvor: Sportske.net

Ne prestaju spekulacije o interesovanju sve većeg broja poznatih evropskih klubova za usluge najboljeg igrača Partizana Andrije Živkovića.

BETA/AP Photo/Matthias Schrader
BETA/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Nedavno je izgledalo da Andrija Živković već polako može da pakuje kofere i planira put u Lisabon, zbog velikog interesovanja Benfike, ali su onda španski mediji preneli da je madridski Atletiko ozbiljno ušao u ovu trku.

Međutim, tu se priča ne završava, pošto su od španskih klubova za sada zainteresovani i Valensija i Viljareal, a ovih dana slična tema se pojavljuje i u ostrvskim medijima.

Tako britanski ''Telegraf'' u tekstu pod naslovom ''Tobdžije favoriti da angažuju 'srpskog Mesija' Andriju Živkovića'', danas prenosi svoja saznanja da je i londonski Arsenal ''bacio oko'' na talentovanog Srbina, jednog od od ključnih igrača u našoj omladinskoj reprezentaciji koja se letos popela na krov sveta.

''Navijači Arsenala bi želeli da u svom timu vide pravog Mesija, ali pošto su takve šanse svedene na nulu, ostaje im da probaju sa srpskom verzijom. Da, 'srpski Mesi' bi mogao da se preseli na Emirate'', piše Telegraf.

Naravno, sve ovo je još uvek u fazi spekulacija, a isti izvor dodaje da iako je Arsen Venger ''favorit'' u ovoj trci, treba imati u vidu interesovanja pomenutih klubova, uz još jedan klub iz Premijer lige - londonski Totenhem.

Ono što je u ovom trenutku najvažnije, jeste da se Andrija Živković oporavio od povrede i da će moći da pomogne Partizanu u dve preostale utakmice do kraja prve faze takmičenja u Ligi Evrope, protiv AZ Alkmara i Augsburga. Potpuno je jasno da će se ovo interesovanje za njega još intenzivirati ukoliko popularni Žile ponovi partije protiv Steaue u kvalifikacijama za LŠ, ili protiv Augsburga u Nemačkoj, kada je Partizan slavio sa 3-1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 24.11.2015
18:51

Arsenal se toliko umorio od trke da vise ne moze da trci.

avatar
jv
Tuesday, 24.11.2015
13:12

Bilo bi lepo da nasi igraci u velike klubove idu direkrno iz Zvezde i Partizana, tako bi nas fudbal stao na noge. Sretno Zile, ti si nasa buducnost.

avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 24.11.2015
00:48

Au kad bi Zile dosao u Arsenal...

avatar
Tuesday, 24.11.2015
09:53

PRVO MORA U zvezdu

avatar
gosfkcz
Tuesday, 24.11.2015
00:24

Stvarno mislim sve najbolje o fudbalskim sposobnostima Zivkovica ali poredjenje sa Mesijem je izuzetno glupo pre svega zbog dominantnih karakteristika ovih igraca koje se jako razlikuju. Jos malo pa ce i dobre golmane porediti sa Mesijem.

avatar
Death to Krcuns!
Tuesday, 24.11.2015
18:00

niko nije rekao da je zivkovic mesi vec posdeca na njega dosta. em su obojica levaci em su niski i slicno gradjeni. fokusiraj se ti na vaseg gruju sto odlazi jos malo ipak.

avatar
England
Monday, 23.11.2015
23:47

Volio bi da vidim konacno jednog Srbina u timu ciji sam fan dugo godina. Pitanje je koliko bi imao prostora jer osim prvotimaca na krilnim pozicijama Arsenal ima dosta mladih igraca na pozajmicama tipa Silva i Gnabri. Ali je sigurno da ne postoji bolji trener od Vengera kada je rec o radu sa mladim igracima.

avatar
Everton FC
Tuesday, 24.11.2015
00:00

Pa Zile je veoma disciplinovan u odbrani, a Arsenalu sigurno ovo nece biti jedine povrede u timu tek ce da krenu pa im treba krilo, Zile igra oba krila a posto ima i dobar zavrsni pas mzd dobije i tu sansu ako sr povrede Santi ili Ozil

avatar
SindjaNis
Tuesday, 24.11.2015
00:01

Slazem se sa tobom red je da konacno neki nas fudbaler zaigra za Arsenal posle Pizona i Lukica, ovaj Lukic ima i englesko drzavljanstvo, bio je golman devedesetih valjada...