Humska – Cela severna tribina navijačima Bešiktaša

Autor: Miloš Marković
utorak 21.10.2014.
13:41
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan objavio je danas da će severna tribina stadiona u Humskoj biti rezervisana za gostujuće navijače.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Iz straha od novih incidenata i potencijalnih problema za utakmicu Lige Evropa između Partizana i Bešiktaša, organizacija ovog meča podignuta je na viši nivo.

Kako je najavljeno, u Beograd stiže oko 750 navijača turskog kluba, koji se nada da će u Humskoj imati podršku ljudi iz Novog Pazara.

Kako bi predupredili sve potencijalne probleme između dve grupa navijača, organizatori su saopštili da je cela severna tribina rezervisana samo za gostujuće navijače, te da će biti zatvorenog tipa.

Svi navijači koji su ranije kupili ulaznice za ovaj deo stadiona meč će moći da posmatraju sa istočne tribine i to sa mesta koje se nalaze bočno do severne tribine (sektor S).

Kao što je poznato, Partizan je odlukom UEFA kažnjen pražnjenjem sektora K na jugu, te je samim tim i kapacitet stadiona smanjen za tačno 1320 mesta, a time će usloviti i nova izmeštanja na stadionu.

Navijači koji već imaju kupljene karte za sektor K (tribina jug) za predstojeću utakmicu, moći će sa istim da pristupe na ostale sektore tribine jug.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke