Hugo Vieira promašivao nemoguće!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 16.08.2015.
19:20
Izvor: Sportske.net

Portugalski internacionalac iz redova Crvene zvezde Hugo Viera moraće da časti pićem Aleksandra Katija i Sašu Stojanovića jer bi izrastao u tragičara duela u Surdulici da crveno-beli nisu postigli gol.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su novi trijumf u domaćem šampionatu na gostovanju Radniku a pobeda je mogla da bude mnogo ubedljivija da je Portugala Hugo Vieira postigao barem jedan gol iz nekoliko sjajnih prilika u kojima se našao.

Portugalac je radio dobar posao u napadu Crvene zvezde ali je u nedelju bio totalno dekoncentrisan kada je realizacija u pitanju.

Prvi udarac ka golu Radnika Hugo Vieira je uputio u 46. minutu prvog dela kada je iz prekida tukao preširoko. Ispostavilo se da će svi udarci Huga Vieire do kraja meča završavati van okvira gola protivničke ekipe.

Na startu drugog dela Portugalac je promašio zicer pred golom Radnika nakon asistencije Aleksandra Kataija, da bi na isteku sat vremena igre usledio novi šok za "Delije".

Arbitri su signalizirali ofsajd poziciju Luke Jovića koje nije bilo, a u nastavku akcije Hugo Vieira se ponovo obrukao. Teško je reći da se Portugalac opustio jer nije ni primetio da je dosuđen ofsajd.

Do kraja utakmice Hugo Vieira uputio je još jedan udarac u 73. minutu ali je sa deset metara ponovo poslao loptu pored gola.

Da crveno-beli nisu stigli do pogodaka preko Aleksandra Kataija i Saše Stojanovića Portugalac bi bio tragičar duela u Surdulici. Ovako, ostaje mu da poradi na realizaciji jer je danas morao da postigne barem jedan gol.

Ovo je samo jedna od opisanih situacija kod kojih je Vieira promašio zicer!

Хуго Виеира промашивао немогуће у Сурдулици!

Posted by Јелен Супер Лига on недеља 16. август 2015.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srbija voli Zvezdu
Sunday, 16.08.2015
19:56

Grobar Mazic svira nepostojeci ofsajd, ali nije se danas usrecio u crveno-beloj Surdulici.

avatar
Aleksandar St.
Monday, 17.08.2015
03:21

onaj isti sto vam dosudio 2 penala,a partizanu nije dosudio isti u derbiju pre dve sezone....

avatar
Kladionicar BAN 40
Sunday, 16.08.2015
19:43

Vieira ima odlicnu tehniku i mislim da bi morao da ide na krilo a Jovic u spica, ali ako Grof kaze drugacija ja mu verujem!

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Sunday, 16.08.2015
22:29

I ja mu vjerujem!!!

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Monday, 17.08.2015
13:43

Bravo majstore odlicno si ovo rekao.

avatar
Kladionicar BAN 40
Sunday, 16.08.2015
23:56

Covek je 3 klase bolji trener od svih drugih zajedno u ovoj ligi, doveli smo pojacanje koja je hteo i siguran sam da ako ovaj tim ostane na okupu i sledece sezone ulazimo u Evropu glatko kada se uigraju ovi momci. Plavsic me odusevio onim rolingom na kraju prvog poluvremena, Donald odlican na sredini sa Grujom jedino nam odbrana skripi.. Ali i to ce biti bolje kada se vrate Lune i Ibanjez.

avatar
caperg
Sunday, 16.08.2015
19:33

Mislim da covek jednostavno nije za spica. Mnogo je dobar dribler, ali previse mu sansi treba da postigne pogodak, sto on, kao centralni napadac mora rutinski da radi.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Sunday, 16.08.2015
19:26

Svakom se desi odlcno se krece odlican igrac