Holandski velikan našao pojačanje u Zvezdi?

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.04.2015.
09:38
Izvor: Sportske.net, Sport

Iako ovog momka u drugom delu sezone retko gledamo u superligaškim mečevimna u Zvezdinom dresu, njegov nedavni nastup za omladinsku selekciju Srbije očarao je predstavnike holandskog PSV-a.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

O Marku Grujiću se već dugo govori kao jednom od najvećih talenata u Zvezdinoj omladinskoj školi poslednjih godina.

Mladi vezista Crvene zvezde, međutim, ovog proleća je u drugom planu kod trenera Nenada Lalatovića, iako se očekivalo baš suprotno - da kako sezona odmiče, Grujić bude jedan od značajnijih igrača u aktuelnoj Zvezdinoj postavi.

Doduše, moguće je da će se nešto po tom pitanju promeniti već od sutrašnje utakmice sa čačanskim Borcem na ''Rajku Mitiću'', a posle poraza crveno-belih u Novom Pazaru, gde Grujića opet nije bilo na terenu.

Međutim, Marko je u međuvremenu imao značajnu ulogu u dresu naše omladinske reprezentacije, na kvalifikacionom turniru za plasman na Evropsko prvenstvo. Naši ''Orlići'', nisu uspeli da taj cilj ostvare, ali igrama nisu razočarali, što potvrđuje i vest o interesovanju holandskog PSV-a iz Ajndhovena upravo za Marka Grujića.

Današnji ''Sport'' tim povodom otkriva i da su predstavnici PSV-a počeli odmah da se raspituju o visini obeštećenja za ovog igrača, a u ovom trenutku se spekuliše o oko dva miliona evra.

Naravno, da bi se to interesovanje pojačalo, Grujić bi trebalo da počne da pruža i zapažene partije u crveno-belom dresu. Ili da, za početak, dobije priliku da to učini...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke