Holanđanin potpisuje za Zvezdu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.11.2015.
14:03
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda učiniće sve da na okupu zadrži ekipu koja nezaustavljivo grabi ka tituli, a u planu su i pojačanja. U tu svrhu Zvezdan Terzić najavljuje dogovor sa Rusima vezano za ugovor holandskog internacionalca.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Lider na tabeli domaćeg šampionata nezaustavljivo grabi ka tituli zbog čega čelnici Crvene zvezde i navijači uveliko gledaju ka narednom letu kada bi klub trebalo da uđe u borbu za plasman u Ligu šampiona.

Crveno-beli trenutno imaju sve što je potrebno za dobre rezultate, iskusnog trenera, kvalitetan kolektiv koji je stvorio sjajnu atmosferu u svlačionici, a samo je novac problem koji tišti Crvenu zvezdu.

"Već šest meseci živimo od novca obezbeđenog transferom Predraga Rajkovića u Makabi. Nalazili smo privatnim kanalima dodatna sredstva i isplatili igračima i stručnom štabu zarađene premije i održali pozitivnu radnu atmosferu" kaže za "Žurnal" Zvezdan Terzić.

Prodaja igrača nameće se kao rešenje, ali oni najbolji sigurno neće napustiti stadion "Rajko Mitić" pre avgusta 2016. godine što je više puta ponovljeno u minulom periodu.

Generalni direktor crveno-belih najavio je da bi u predstojećem prelaznom roku ekipa mogla da bude pojačana, a tu spada i realizacija transfera Mičela Donalda koji u Zvezdi igra kao pozajmljen igrač Mordovije.

"Donald je jedan od najboljih na poziciji zadnjeg veznog koji su igrali u Zvezdi. Fasciniran sam. Nema straha, sigurno ćemo da otkupimo Dinalda i regulišemo njegova zaostale plate, jer želimo da bude srećan u Srbiji" poručuje Terzić.

Logika kojom se vodi generalni direktor crveno-belih jeste da loš igrač najviše košta klub zbog čega treba ići na kupovinu manjeg broja kvalitetnih pojedinaca.

"Bolje kupiti tri skupa, ali kvalitetna, nego gomilati prosečne igrače. Najskuplji je loš igrač, pogotovo u velikom klubu kao što je Crvena zvezda" zaključuje Terzić.

Crvena zvezda će prvi deo sezone završiti na liderskoj poziciji pošto četiri kola pre odlaska na zimsku pauzu ima 18 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Čukarički.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Moja Zvezda i Srbija
Wednesday, 25.11.2015
20:21

Bilo bi dobro.

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Wednesday, 25.11.2015
19:05

Najskuplji je igrac koga nemas da platis pa te posle tuzi... Nadam se da cemo uspeti da uvalimo ako ne sve bar nekog od ovih: Despotovic, Parker, Andjelkovic, Gavric, Jovovic, Sikimic(Orlandic), a pomeni u slucaju pristojne ponude mogu i Vered, Pavicevic, Mbodj, uz naravno neka pojacanja...

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 25.11.2015
18:55

Samo mi onda odgovorite strucnjaci zasta su pare bacena na plate sledecih igraca: Trkulja, Supic, Cvetkovic, Andjelkovic, Mbodj, Rendulic, Ahcin, Stojanovic, Verad, Gavric, Despotovic, Avramovski, Parker, Ilicic i mozda jos neko ko je na pozajmicu ili greje tribine...

avatar
babarogonja
Wednesday, 25.11.2015
16:18

jeste donald dobar, ali je veliki kikser. čini mi se da vrlo lako gubi loptu u opasnoj zoni. većina golova i šansi protivnika su dolazili posle njegovih kikseva. u svakom slučaju, ipak ga treba uzeti. za našu ligu je dobar.

avatar
Toni Kroos
Wednesday, 25.11.2015
15:40

Zanimljiva cinjenica: Crvena Zvezda ima cak 10 igraca sa imenom Luka u selekcijama od mladjih petlica do prvog tima! Nema informacija o imenima igraca iz selekcija '03,'04,'05 i '06 ali ih,verovatno,i tamo ima.. :D

avatar
Death to Krcuns!
Wednesday, 25.11.2015
15:36
avatar
Toni Kroos
Wednesday, 25.11.2015
15:28

Nama su jedino potrebna pojacanja na pozicijama desnog beka i zadnjeg veznog.. Mozda i neki mladji igrac kao alternativa Ibanjezu.. Za sve ostalo imamo sjajne omladince koji ce sedeti na klupi sa malim ugovorom..