Holanđani ušli u trku, kvare posao Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.05.2016.
13:40
Izvor: Sportske.net

Ovaj igrač se proteklih dana nezvanično pominjao kao jedno od potencijalniih pojačanja Partizana, ali poslednje informacije govore da su za njega veliko interesovanje pokazala i čak tri holandska kluba.

Beta/AP Photo/Jorge Saenz
Beta/AP Photo/Jorge Saenz

Povezane vesti

U pitanju je 23-godišnji ofanzivni vezista iz Venecuele i reprezentativac ove zemlje Romulo Otero.

On se u poslednje vreme pominjao kao alternativno rešenje ukoliko crno-beli ne uspeju da ostvare svoju veliku želju od prošle zime i angažuju Sejdubu Sumu, međutim kako vreme prolazi, konkurencija u trci za Otera je sve veća.

On je trenutno član Huačipata, tamo igra od prošle godine, a prethodno je nastupao u Karakasu, gde je i ponikao.

Ovo leto je za njega velika prilika da se preseli u Evropu, a najnovije informacije su da se za njega interesuju čak tri holandska kluba - NEC, Utreht i Groningen.

S obzirom da od ove tri ekipe jedino još Utreht ima priliku da se kroz baraž domogne plasmana na evro-scenu, možda su šanse ovog kluba i najveće, ali utisak je da bi Partizan mogao da parira Holanđanima, pod uslovom da crno-beli odustanu od Sume i maksimalno se posvete angažovanju ovog igrača.

Romulo Otero je za reprezentaciju Venecuele odigrao 11 mečeva i postigao četiri gola, a za Huačipato je na 20 mečeva upisao sedam pogodaka.

U prilogu su neki od njegovih pogodaka iz dosadašnjeg dela karijere.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Tuesday, 17.05.2016
19:53

Uh,ovakav tip igraca nam je stvarno trebao odavno,novi Moreira!

avatar
Partizan/Lazio
Tuesday, 17.05.2016
15:34

Prava Juznoamericka 10-ka,obozavam taj profil igraca,po meni je mnogo bolja opcija od Sume.Kompletniji igrac,moze da zaigra i na krilu,ima strasan prekid,a verovatno nema ni problem sa ponasanjem kao Suma.Igra u odlicnoj formi dok se ovaj vec godinu dana vucara po poluamaterskoj ligi u Kuvajtu,jedini je problem sto ovakav igrac kosta.

avatar
El Matador PFC-FCB
Tuesday, 17.05.2016
18:14

Ma nije nama više problem da platimo nekog igrača koji je pod ugovorom i koji vredi! Što se Sume tiče mislim da grešiš i da će se to dokazati. Nema on problem u ponašanju već jak temperament. Južnoamerički i Afrički fudbaleri su ti takvi pa čak i ovaj iz Venecuele. Takvi su ti bili i Moreira i Žuka i Dijara i Kleo i Tejgo a takvi su i Everton i Gogua. Takvi Ratnici nama trebaju kao Čolovi ratnici u Atletiku (Godin, Savić, Luis, Saul Niguez, Griezman, Fernandez, Tiago itd.) Evropa kukavice ne trpi! Tamo moraš da biješ i da grizeš maksimalno a moraš da se služiš i Čolovim prljavim metodama jer Cilj opravdava sredstvo a to je Evropsko proleće! Pozzz!

avatar
Partizan/Lazio
Tuesday, 17.05.2016
21:05

Daj Boze da si u pravu,niko srecniji od mene ako bi se on pokazao kao novi Moreira.Potpisujem sve sto si napisao,ali mislim da on ima velikih problema sa profesionalizmom.Slovan ne bi sigurno bez razloga u tri navrata na po mesec i vise sklanjao iz tima tako vaznog igraca bez valjanog razloga.

avatar
BokiBoleBoki
Tuesday, 17.05.2016
14:20

Partizan nema para za ovakvog fudbalera.
Ovo bi mogo budzet R.Srbije da isfinansira mezimici.

avatar
Fair Play
Tuesday, 17.05.2016
15:06

Realno.. ako je kako se predstavlja ovaj momak neće ispod 5m a to i nije problem koliko će biti njegova plata. Ne dolazi on u evropu bez razloga, to mu je san iz svima nama poznatih razloga a i složićete se.. momak ima kvalitet za Holandsku ligu minimum bar za početak dok se malo ne dokaže. Gledati kako propada kod nas je tužno za sam fudbal.

avatar
Stefan Azuc
Tuesday, 17.05.2016
16:24

Ne lupaj ,pogledaj karijeru Pauliha koji je dosao u evropu u Litvaniu pa u Poljsku a kasnije stigao do Totenhema u Premijer Ligi a bilo je i ranije takvih slucajeva. Sta je ovde poenta, vecina igraca iz Juzne Amerike bi pre prihvatili da dodju u slabiju ligu i pokazu se pa posle u jace lige nego da idu direktno tamo. Takodje vole kada klub iz slabije lige igra u evro takmicenjima pa igrama za njih mogu da se pokazu finansiski jacim klubovima .Inace ne volim da ima vise od 5,6 stranaca ali posto najverovatnije idu Bandalovski,Bojinov i Fofana mogao bi Partizan da dovede i Romula i Sumu .Suma moze da igra i po boku mesto Golubovica koji mi je sipatican ali nije baz za evro takmicenja barem ne jos.