Hoćemo li u Humskoj slušati tišinu?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.08.2017.
20:55
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

To ne bi valjalo nikako...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Uoči dvomeča plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i Videotona u Humsku je stigla kazna UEFA kojom je evropska kuća fudbala predvidela da kapije stadiona šampiona Srbije ostanu zatvorene na naredne dve evropske utakmice.

Osim ovako oštre kazne zatvaranja stadiona na dva meča Partizanu je naloženo da plati 130.000 evra zbog čega su u Humskoj najavili da će se žaliti.

Prvi deo kazne Partizan je odradio u prvom meču sa Videotonom koji je završen remijem bez golova u tišini stadiona u Humskoj, a ukoliko kompletna kazna ostane na snazi "Grobari" neće moći ni na meč sa Dinamom iz Kijeva.

"Odluka prvostepenog organa je prestroga. Partizan je već izdržao polovnu kazne, a kazna treba da pokaže funkciju resocijalizacije. Zato ćemo predložiti smanjenje na jednu utakmicu i na polovinu novčanog iznosa", kaže potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić.

Upravo će Vladimir Vuletić u četvrtak otputovati u Nion kako bi sa svojim saradnicima pokušao da ubedi predstavnike UEFA u to da je kazna prestroga i da prema drugim klubovima nisu primenjeni isti aršini.

Partizan raspored
Grafika: Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Crno-beli su spremni na to da na meču sa Dinamom bude zatvoren jedan sektor ili dva sektora jer se radi o jako važnoj utakmici na kojoj je Partizanu potrebna pomoć navijača.

"Spremni smo da prihatimo zatvaranje jednog ili dva sektora na stadionu kako bi Partizan možda jednu od ključnih utakmica u grupnoj fazi Lige Evrope, protiv kijevskog Dinama, mogao da dočeka pred svojim navijačima", zaključio je Vuletić.

Partizan će takmičenje u grupnoj fazi Lige Evrope započeti duelom sa Jang bojsima 14. septembra u Bernu, a pomenuta utakmica drugog kola sa kijevskim Dinamom zakazana je za 28. septembar od 21.05.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zeljko Trisic
Thursday, 31.08.2017
13:05

zar nije trebalo da bude prva sa Skenderbegom kuci? Namerno nas tumbaju da bude publika protiv Albanaca, valjda ovi nasi nece praviti sranja ali tesko

avatar
AlexPFC
Thursday, 31.08.2017
00:35

Neka nam UEFA zatvori jug.

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 31.08.2017
12:12
avatar
magister
Wednesday, 30.08.2017
23:54

Poslati molbu UEFA da se suspenzija premesti na meč sa Skenderbegom, za koji je i bolje da bude bez publike.

avatar
AlexPFC
Thursday, 31.08.2017
00:32

To bi bilo najpametnije.

avatar
CELAVI DRVOSECA
Wednesday, 30.08.2017
21:17

Bolje da igramo bez publike sve tri utakmice, izbacice nas iz Evrope.