Hoće li Zvezdino dete nastupiti u četvrtak protiv ''svojih''?

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.04.2015.
11:09
Izvor: Sportske.net, Sport

Jedna od utakmica koje će u četvrtak, u okviru 22. kola Jelen Superlige, privući najviše pažnje, jeste ona na ''Rajku Mitiću'', gde će Crvena zvezda dočekati čačanski Borac.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U susret toj utakmici i gostovanju na našem najvećem stadionu u redovima Borca nema straha od aktuelnog šampiona, a jedino što bi trenera Bogića Bogićevića moglo da brine pred ovaj susret, jeste neizvesnost da li će Ognjen Ožegović moći da nastupi.

Podsetimo, radi se o Ognjenu Ožegoviću, igraču koji je pre par godina slovio za Zvezdinu veliku nadu, ali taj epitet nije potvrdio, pa se sada dokazuje u ekipi Borca.

On je doživeo povredu pre tri nedelje protiv OFK Beograda, ali je pre par dana počeo da trenira i velike su šanse da će zaigrati u Beogradu protiv svog bivšeg kluba.

''Ako sve bude kako treba, najverovatnije ću odigrati bar jedno poluvreme. Očekujem divovsku borbu i dobru igru u Beogradu'',
optimista je Ožegović.

Slično razmišlja i trener Bogić Bogićević.

''Zvezda jeste veliki favorit, ali zašto bismo se unapred predavali? Oni imaju kvalitetan sastav, ne odustaju od titule, a na nama je da pokušamo da uzdrmamo zvaničnog šampiona. Jesenas smo pokazali da i mi vredimo, minimalan poraz je bio potvrda da smo umeli da se suprotstavimo Zvezdi'', objašnjava Bogićević.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke