Hoće li Zvezda otkupiti Poletanovićev ugovor?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 16.10.2016.
14:21
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Genta Marko Poletanović izborio se za mesto startera u Crvenoj zvezdi, a kako je zadobio povrenje Miodraga Božovića postavlja se pitanje da li će klub otkupiti njegov ugovor od Belgijanaca.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda napravio je tokom leta dva ugovora o pozajmici igrača, a malo ko se nadao da će Marko Poletanović (Gent) pokazati više od Argentinca Pabla Moučea (Lanus) i da će se sredinom oktobra pričati o mogućnosti da njegov ugovor bude otkupljen.

Crveno-beli su prilikom postizanja dogovora sa Gentom u ugovor o pozajmici uneli klauzulu o otkupu nakon godinu dana, pa se sa razlogom postavlja pitanje da li bi za Zvezdu bilo dobro da tu klauzulu aktivira.

"Rano je govoriti o tome, Zvezda ima još mnogo vremena da donese odluku. Ne bih u ovom momentu to komentarisao. Najbitnije mi je da igram dobro" poručuje Marko Poletanović u izjavi datoj "Žurnalu".

Miodrag Božović je zbog "prekomande" Damjana Le Taleka na poziciju štopera Marka Poletanovića počeo da koristi u defanzivnom delu veznog reda, a u poslednje vreme fudbaler Genta je standardan prvotimac i već upisao 9 nastupa.

"Srećan sam što sam se ustalio u startnoj postavi. Šef mi je dao šansu koju sam uspeo da iskoristim. Još kad sam dolazio rekao sam da ću dati sve od sebe i drago mi je što sam na terenu opravdao svoje reči" zaključio je Poletanović.

Talentovani vezni fudbaler ponikao je u novosadskoj Vojvodini, a u sezoni 2014/2015 priključio se Gentu za koji je u belgijskom prvenstvu odigrao samo 11 utakmica pa je u drugom delu prethodne sezone bio pozajmljen Zulte Varegemu.

Crvena zvezda će narednog leta imati mogućnost da otkupi Marka Poletanovića od Genta i nema sumnje da će budući nastupi u crveno-belom dresu skrojiti sudbinu ovog veznog fudbalera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Monday, 17.10.2016
09:48

Zavisi od uslove i iznosa otkupa,ako nije uprevise za nas,bilo bi odlicno da ostane u Zvezdu i pojaca je za Ligu Sampiona sledece godine.

avatar
Делија_момак
Sunday, 16.10.2016
18:17

Не дај Боже!

avatar
Markо Đorđević
Sunday, 16.10.2016
15:41

Poletanovic vredi svaki cent. Igracina. Mucea vratiti tamo odakle je dosao i zabraniti mu pristup Beogradu na blize od 100 km.