Hoće li Zvezda menjati golmana na leto?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.02.2016.
20:29
Izvor: Sportske.net, danas.rs

Iako crveno-beli na proleće tek treba da potvrde ono što su učinili tokom jesenjeg dela sezone, na Marakani se uveliko razmišlja i o letu i pohodu na plasman u Ligu šampiona.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Tako je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić već najavio angažovanje još jednog napadača u letnjem prelaznom roku, kao i da će klub sa Marakane dobro ''odrešiti kesu'' tom prilikom, o čemu opširnije možete da čitate OVDE.

Međutim, još uvek nije izvesno ko će čuvati Zvezdinu mrežu od početka naredne sezone.

Kao što znate, iskusni Damir Kahriman je posle letošnjeg odlaska Predraga Rajkovića na najbolji način iskoristio priliku koja mu se ukazala i ''zacementirao'' svoju poziciju među stativama.

Ni tokom proleća se ne očekuju bilo kakve promene po tom pitanju, ali se postavlja pitanje šta će biti na leto, pošto Kahrimanu ističe ugovor sa Zvezdom.

On se time još uvek ne opterećuje, s obzirom da tek treba da se odigra drugi deo sezone.

''Iskreno, ne razmišljam o odlasku. Osećam se kao da imam ugovor na još tri godine. Ne razmišljam o letu, nego da se što bolje pripremimo za nastavak sezone'', poručio je Kahriman, a prenosi ''Danas''.

Podsetimo, njegova prva alternativa ove sezone je još jedan iskusni čuvar mreže, Nemanja Supić, dok svoju šansu strpljivo čekaju mladi Vićić i Manojlović, ali bi nju mogli da prigrabe tek od sledeće sezone.

Ipak, Zvezda će u pohod ka Ligi šampiona morati da krene sa iskusnim golmanom, a da li će to i dalje biti Kahriman ili neko drugi, pokazaće naredni period i pre svega forma koju sadašnji prvi golman bude prikazivao tokom proleća.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 16.02.2016
02:22

Mali Manojlovic u ovom skoro revijalnom delu sezone , ako se pokaze neka brani i kvalifikacije ako ne neka se dovede iskusan i kvalitetan golman jer cisto sumnjam da Kahriman zeli na klupu...

avatar
i.sarajevo
Monday, 15.02.2016
23:39

dobar golman,a za manje para bolji se nemoze naci,,,,rajkovic je jedan pitanje u golmane koliko se isplati ulagati zato neka kahrimana korektno brani

avatar
Monday, 15.02.2016
23:34

Za kvalifikacije za LS i ako prodjemo u LS treba da brani Kahriman e posle LS mozemo da ga prodamo i pruzimo sansu nekom mladom golmanu a za sada samo Kahriman.

avatar
Amar Zornic
Monday, 15.02.2016
22:56

Kahriman je najbolji izbor

avatar
Аполо
Monday, 15.02.2016
22:39

Kahriman je dosad bio na visini zadatka. Sledi nam drugi deo sezone pa neka se covek pokaze.