Hoće li Zdjelar ostati u crveno-belom?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 21.12.2015.
17:11
Izvor: Beta

Srpski fudbaler Saša Zdjelar rekao je danas da su mu planovi vezani samo za Olimpijakos i da ne zna o eventualnim ponudama drugih klubova.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Zdjelar je do ove sezone nastupao za OFK Beograd, ali ga je Olimpijakos vratio u svoje redove nakon odličnih igara, pre svega na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina na Novom Zelandu, gde je osvojio zlatnu medalju sa reprezentacijom Srbije.

"Moji planovi su bili drugačiji na početku sezone, ali su sada vezani samo za Olimpijakos. Rekli su mi da računaju na mene i da sam budućnost kluba. Nije mi krenulo baš najbolje, ali imam 20 godina, gledam napred i čekam šansu koja će doći", rekao je Zdjelar novinarima.

Šansu u Olimpijakosu još nije dobio, a pojedini mediji su govorili o njegovom prelasku u više klubova, uključujući Crvenu zvezdu i Partizan
.

On je, ipak, kazao da ga niko nije zvao, ali i da Olimpijakos ne želi da ga pusti na pozajmicu.

Zdjelar je istakao da na poziciji zadnjeg veznog ima jaku konkurenciju u grčkom klubu i da pored igrača poput Luke Milivojevića, Pajtima Kasamija i Estebana Kambijasa može samo da napreduje.

"To su velika imena, vrhunski igrači i drago mi je što mogu da radim tamo i da napredujem. Ne plašim se konkurencije, šta više mi je drago što je tako jer mogu sam sebe da nadogradjujem", rekao je Zdjelar.

On je posebno istakao Kambijasa.

"Kambijaso je velika zvezda od koje učim iz dana u dan. Ima 36 godina i takav entuzijazam, svaki dan prvi dolazi na trening što je za svaku pohvalu", kazao je ovaj 20-godišnji vezista.

Zdjelar je zajedno sa saigračima iz omladinske reprezentacije na godišnjem prijemu u Fudbalskom savezu Srbije u Staroj Pazovi dobio posebnu medalju povodom istorijskog uspeha na Novom Zelandu.

"Ovo je godina koju ćemo ceo život pamtiti. Iskreno bih voleo da svaka bude ovakva, ne može ništa bolje da se desi kada imaš 20 godina. Trudićemo se da radimo, napredujemo i idemo dalje", rekao je Zdjelar.

On je ponovo čestitao saigračima i selektoru Veljku Paunoviću na tom uspehu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toni Kroos
Monday, 21.12.2015
18:26

Olimpijakos mu je rekao da je on buducnost kluba,zato je i dobijao punu minutazu u kup utakmicama (3 utakmice-270 minuta)..

avatar
LAW ABIDING CITIZEN
Monday, 21.12.2015
18:17

Kod nas bi igrao standardno, i to bi vrlo verovatno igrao u grupnoj fazi Lige sampiona jer kontam da ti ipak ne bi uradio ono sto (nam) je nevidljivi uradio u Borisovu.