Hoće li 'spustiti roletnu' u Humskoj?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.03.2015.
19:15
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Posle tri takmičarska kola u prolećnom delu sezone samo jedan klub ima sve tri pobede a pritom nije primio gol. "Građevinare" za vikend u Humskoj čeka veliko iskušenje, a na testu će biti i omladinski reprezentativac Boris Radunović.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Fudbalski klub Rad i njegovi fudbaleri predstavljaju apsolutni hit dosadašnjeg toka prolećnog dela sezone u Jelen Superligi. "Građevinari" su dobili sve tri dosadašnje utakmice bez primljenog gola, a među najzaslužnijima za takve rezultate je i golman Boris Radunović.

Golman Rada i omladinski reprezentativac Srbije spada među najperspektivnije u zemlji pa ne čudi to što su ga neki klubovi već "pikirali".

"Meni te informacije prijaju, samo me ne opterećuju, jer je rano za odlazak. Trebalo bi da odigram još neku sezonu u Radu, da steknem neku reputaciju, ostavim neki trag. Vreme će pokazati šta će biti, ali sve zavisi od kluba. Ništa ne radim na svoju ruku" kaže Radunović.

U duelima sa Novim Pazarom, Borcem i Voždovcem Radunović je uspeo da sačuva mrežu čime je u velikoj meri zaslužan za pobede "Građevinara".

Već za vikend Radunovića i Rad očekuje veliko iskušenje pošto klub sa Banjice odlazi u goste lideru Jelen Superlige.

"Očekujem da nastavim niz bez primljenog gola i da moja ekipa pobedi. Znam da će biti teško, ali ne i nemoguće. Daću sve od sebe da mreža ostane netaknuta, i da uz pomoć saigrača dođemo do željenog cilja" ističe mladi golman.

Utakmica 19. kola Jelen Superlige između Partizana i Rada zakazana je za subotu, 14. mart, sa početkom od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke