Hoće li Rajković nesavladan dočekati ''večiti derbi''?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.09.2014.
22:31
Izvor: Sportske.net

Sjajni golman Crvene zvezde Predrag Rajković ni večeras u Čačku nije dozvolio protivničkim fudbalerima da ga savladaju, nastavivši tako svoju fantastičnu seriju.

Beta/FKCrvenazvezda/Ds
Beta/FKCrvenazvezda/Ds

Povezane vesti

Od kada je Predrag Rajković stao na gol Crvene zvezde, mreža aktuelnog šampiona Srbije i dalje miruje!

Posle večerašnjeg gostovanja u Čačku, 19-godišnji čuvar mreže je izbrojao ukupno 657 minuta bez primljenog gola!

Zvezda se novom pobedom ponovo probila na prvo mesto na tabeli, doduše uz utakmicu više u odnosu na Partizan, i uz gol razliku 10:0 posle sedam odigranih kola.

Sada su mnogi uvereni da će odlični golman i u ''večiti derbi'', koji je na programu u Humskoj dočekati nesavladan, s obzirom da je do tada Zvezdi ostao još samo meč sa poslednjeplasiranim Voždovcem na Marakani.

Neko će reći kako protivnici i ne dolaze često u prilike da ga ugroze, kako će se tek protiv Partizana videti da li je Rajković zaista ''nesavladiv'', ali on je i večeras imao jednu vrhunsku intervenciju, kada je onaj sjajan pokušaj Čačanina Mašovića koji je gađao same rašlje, uspeo da osujeti i po ko zna koji put potvrdi da je izvanredan golman.

Zato i ne čude sve glasnije informacije poslednjih dana, da je i selektor naše A reprezentacije Dik Advokat oduševljen njegovim kvalitetima i da ga navodno već ima u vidu za start kvalifikacija za Evropeko prvenstvo.

Kako smo i objavili, Holanđanin će svoj spisak objaviti u sredu, pa ćemo videti da li su ove spekulacije i osnovane.

U svakom slučaju, da li Rajković dobio poziv ili ne, jasno je da je Srbija i definitivno dobila golmana na koga će moći da se osloni u narednoj deceniji.












Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke