Hoće li Partizanov napadač završiti na čuvenoj "Vengerovoj listi"?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 23.09.2017.
11:07
Izvor: Sportske.net

On je izabrao, da li dobro, videćemo vrlo brzo...

EPA/ANDY RAIN
EPA/ANDY RAIN

Povezane vesti

Čeka se zima, transfer je odrađen prošlog leta, Dušan Vlahović će se preseliti u Firencu, gde je već "Bleki" Milenković.

Mladi napadač Partizana je u drugom planu, bio je i povređen, razumljivo, nema ni razloga da ga Đukić forsira, pošto je već igrač Fiorentine, tačnije čeka da napuni 18 godina i preseli se na Apenine.

Toskanci su, inače, kako pišu italijanski mediji, dobili bitku sa Arsenalom. Venger je želeo Vlahovića, verovatno bi ga negde poslao na pozajmicu, ili ostavio u Partizanu, ali mladi igrač je izabrao Seriju A.

Dobro ili loše videćemo, tek, ako Dušan jednoga dana postane veliki igrač, ući će na onu čuvenu listu fudbalera koje je Venger "zamalo doveo".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 56
Saturday, 23.09.2017
12:15

Vlahović po igri podseća na Žirua.

avatar
Moša Pućka
Saturday, 23.09.2017
11:45

Pod pretpostavkom da je ovo tačno, teško bi on mogao u Arsenal sada. Naime, da bi jedan igrač na ''ostrvu'' koji dolazi iz zemlje NEčlanice EU dobio radnu dozvolu, mora da sakupi minimum 70% minuta u dresu svog nacionalnog tima (A reprezentacija) za poslednje 2 ili 3 godine. Još jedan uslov je (valjda) minimum 70. pozicija na FIFA-noj rang listi reprezentacija. Klub ima pravo da zatraži radnu dozvolu ukoliko igrač ima manje od 21 god, ne ispunjava uslov ''70% minuta'', ali zato ima neku medalju u mlađim reprezentativnim selekcijama (slučaj Grujić koji je osvojio zlato na Novom Zelandu), pa u tom slučaju odluku donosi njihov savez.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Saturday, 23.09.2017
11:16

Kad bi mali bio i postigao samo peti deo onoga sto je Ibrahimovic, bilo bi sjajno, ali, i on je najverovatnije jos jedan igrac koji se ogresio o Partizan i cije ime i prezime nece biti zapamceno po lepom isto kao nisu ni imena one trojice ('96)- ovo vazi bez obzira na pogresan tretman mnogih nasih klinaca od strane kluba i forsiranje igraca (u napadu) sa strane. Neka me neko ispravi ako gresim.

avatar
Nenad Jovanovic
Saturday, 23.09.2017
22:26

U pravu si. Imamo mnogo bolje igrace,a oni kupuju Ozegovica i Solomona igrace koje nije hteo niko.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Sunday, 24.09.2017
10:48

Ma, oteli smo ovog prvog prebogatim Rusima jer smo sila, sta ti je:-D