Hoće li Pantić ostati u Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.12.2014.
10:43
Izvor: Sportske.net, Sport

Bliži se zimski prelazni rok, što je ujedno i vreme da se reši pitanje daljeg statusa talentovanog Danila Pantića u Partizanu.

BetaPhoto/BranislavBozic/Ds
BetaPhoto/BranislavBozic/Ds

Povezane vesti

Iako je tek napunio 18 godina, iako još uvek nije pokazao sav svoj potencijal u Partizanu, postoji mogućnost da talentovani vezista crno-belih Danilo Pantić napusti Humsku već ove zime.

Prethodnih dana se spekulisalo u medijima da je on navodno odbio da pregovara o produženju ugovora sa Partizanom, ugovora koji mu ističe već narednog leta, ali je Pantić tu informaciju demantovao u izjavi ''Sportu''.

On, naime, tvrdi da bi, zapravo, najviše i voleo da ostane u Partizanu, kao i da će razgovori na tu temu tek biti vođeni sa klupskim čelnicima u Humskoj.

''Moj menadžer jeste pričao sa klubom, ti razgovori još traju, ali nije bilo nikakvog konačnog stava. Ponovo ćemo da razgovaramo čim se okonča takmičenje u Superligi, a moja lična želja ja da usaglasimo stavove i da ostanem u Partizanu'', poručio je Pantić.

S obzirom da je za 16. decembar zakazana Izborna skupština Partizana, realno je očekivati da pregovori o Pantićevom dužem ostanku u Partizanu započnu posle tog datuma, s obzirom da se očekuje da klub iz Humske dobije novog predsednika.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke