Hoće li Novosađanin 'saplesti' Vojvodinu?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.12.2016.
23:09
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener fudbalera Napretka Dragan Ivanović poručio je da to što je rođen u Novom Sadu nema nikakve veze sa predstojećim gostovanjem Vojvodini jer će kao profesionalac učiniti sve da njegov tim slavi na "Karađorđu".

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Dva puta u razmaku od svega četiri dana stadion "Karađorđe" u Novom Sadu biće poprište derbija kola u domaćem fudbalskom šampionatu.

Nakon duela Vojvodine i Partizana u nedelju se na stadionu u Novom Sadu sastaju domaći sastav i ekipa kruševačkog Napretka koja je posle dva vezana poraza savladala Metalac i u pobedničkom raspoloženju stiže u "srpsku Atinu".

"Nekolicina standardnih igrača Vojvodine nema pravo nastupa zbog kartona, a mi smo se sa druge strane vratili na kolosek. Dobili smo utakmicu protiv Metalca i ekipa je na zavidnom psihološkom nivou. Ne vidim razlog da Napredak ne odigra kvalitetnu utakmicu jer nismo opterećeni rezultatom" kazao je trener Kruševljana Dragan Ivanović.

Rođeni Novosađanin vodio je Napredak do sjajnih rezultata u tekućoj sezoni, a pred gostovanje Vojvodini ističe da profesionalizam dolazi ispred svega.

"Vojvodina je dobro organizovan klub, sa odličnom ekipom, ali bez obzira što sam Novosađanin ja sam profesionalac i čovek Napretka" poručio je strateg "Čarapana".

Na konferenciji za novinare su bili i igrači Napretka Bojan Miladinović i Nenad Šljivić, koji su se složili u tome da je Vojvodina dobar tim, a Šljivić je dodao i da pored Napretka igra najlepši fudbal.

"Posle dva poraza ekipa se psihološki vratila na pobednički kolosek. Vojvodina ima dobre individualce koji mogu ozbiljno da ugroze protivnika. Mi ćemo se boriti i očekujemo pozitivni rezultat" kazao je Nenad Šljivić.

Kapiten Napretka Bojan Miladinović izjavio je da se nada povoljnom rezultatu u Novom Sadu.

"Trener dobro zna kakve su naše mogućnosti, i nadam se najboljem u Novom Sadu", rekao je Miladinović.

Utakmica Vojvodina - Napredak igra se u nedelju, 4. decembra u 17 časova na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke