Hoće li Nikolić poslušati kolegu Lalatovića?

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.12.2014.
11:56
Izvor: Sportske.net

Poslednjih dana svedoci smo narastajuće polemike, koju posredstvom medija, vode treneri naših najvećih klubova. Da li će se strasti smiriti, ili ćemo danas čuti novu reakciju trenera Partizana?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Da se ne ponavljamo, svi već dobro znate šta se dešavalo, konstatacija Marka Nikolića, kako je srpski fudbal u subotu i nedelju ''dotakao dno'', izazvala je dosta komentara, pogotovo ovaj deo vezan za subotu.

Njegov kolega sa klupe Zvezde Nenad Lalatović tvrdi da se nije prepoznao u Nikolićevim rečima, uverava da su meč na Marakani i pobeda crveno-belih nad OFK Beogradom potpuno regularni, ali je istovremeno javno pozvao trenera Partizana da jasno i glasno kaže na šta je mislio i da čvrsto stane iza tih svojih reči i stavova, preuzimajući potpunu odgovornost.

''Kolega ne trenira više Rad, pa da govori tako uopšteno, sada je trener velikog kluba, kao što je Partizan i ako želi da stvari menja na bolje, onda mora da preuzme odgovornost'',
poručio je juče Lalatović u izjavi za ''Mondo''.

Nikolić, bar za sada, nije reagovao na ovaj Lalatovićev poziv, pošto Partizan danas ima obaveze u Kupu Srbije.

Crno-beli od 13 časova igraju baš protiv Rada, pa će posle tog meča sigurno biti novinarskih pitanja treneru Partizana i na ovu aktuelnu temu.

A odluka je na njemu - hoće li ''preuzeti odgovornost'', kako kaže Lalatović, ili su se do sada te strasti već polako stišale, pa će Nikolić staviti tačku na celu priču.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ddr16
Wednesday, 03.12.2014
13:44

nemaju pametnija posla,ne zna se cija ekipa igra lepsi fudbal pa imaju vremena i za prepucavanje