Hoće li Luković biti spreman za derbi?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.07.2015.
20:09
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Luković vratio se iz Finske sa sjajnim vestima pošto mu je doktor Sakari Orava potvrdio da je povreda tetive prošlost i da može da se vrati u takmičarski ritam.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Bivši reprezentativac Srbije koji je prethodne zime stigao u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje konačno je dobio dozvolu da se vrati u takmičarski ritam pošto je povreda ahilove tetive valjano zalečena.

Aleksandar Luković posetio je čuvenog doktora Sakarija Oravu u Finskoj odakle je u Srbiju doneo sjajne vesti koje su obradovale i stručni štab Crvene zvezde.

"Doktor je zadovoljan kako je protekla rehabilitacija. Ostale su još dve do tri nedelje rada po posebnom režimu, iako ja radim već dvadesetak dana sa ekipom, tako da očekujem da za najviše mesec dana budem spreman za utakmice" rekao je Luković.

Bivši fudbaler Udinezea i Zenita povredio se tokom priprema za prolećni deo prethodne sezone a poslednjih šest meseci radio je po specijalnom režimu koji mu je propisao doktor koji ga je operisao.

"Nije mi bilo lako dok nisam stigao tamo i video doktora. Prvi put u karijeri sam se susreo sa ovako teškom povredom tako da sam bio skeptik sve dok mi doktor nije objasnio da je tetiva cela i jaka i da je sve u redu" dodao je Luković.

Uzevši u obzir podatak da će još najviše mesec dana raditi na podizanju forme i pripremama za povratak na teren. Ukoliko sve bude teklo po planu Aleksandar Luković bi trebalo da zaigra na "večitom derbiju" koji je zakazan za 12. septembar.

Komentarišući rezultate ostvarene na početku nove sezone iskusni defanzivac ističe da je potrebno vreme da se igrači priviknu na novog trenera i da njegov "pečat" počne da se prepoznaje u igri crveno-belih.

"Došao je novi trener, nove ideje, dosta novih igrača... Trebaće malo vremena, kojeg nažalost nemamo, da se sve to uklopi i nadam se da će kako bude odmicalo prvenstvo doći i stabilnija igra a najbitnije je da se pobeđuje čak i kada se ne igra dobro" zaključuje Luković.

Narednu utakmicu u domaćem šampionatu Crvena zvezda igra u petak od 20 časova protiv Radničkog iz Niša a podsetimo da su crveno-beli na prva četiri takmičarska susreta u novoj sezoni ostvarili pobedu, remi i dva poraza.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
razum
Friday, 31.07.2015
23:11

Za Derbi:nRajkovicnPetkovicnLukovucnRendulicnIbanjeznPelenGrujicnVerdnVieranOrlandicnMatosnnIma dosta da se igra.To je taj tim,bez povreda i uigran do Derbija.Rezultat je,naravno,Titula!!!

avatar
rasko
Thursday, 30.07.2015
20:40

Čekajući Lunoa