Hoće li Jagodinci razbiti maler?

Autor: Beta Beta
petak 16.10.2015.
17:22
Izvor: Beta

Pomoćni trener fudbalskog kluba Jagodina Igor Bondzulić izjavio je da se u taboru tog superligaša svi nadaju pobedi na domaćem terenu u duelu sa surduličkim Radnikom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine veruju da će protiv Radnika u 14. kolu zabeležiti prvu pobedu na svom terenu u Superligi ove sezone, rekao je danas pomoćni trener tog kluba Igor Bondžulić.

"Dugo nismo pobedili kod kuće, naše igre i zalaganja nisu adekvatno nagrađeni rezultatom. Verujemo i nadamo se da ćemo ovaj višemesečni post prekinuti već u nedelju. Za nas je ovo izuzetno bitna utakmica, možda i najvažnija do sada, gde moramo u kratkom periodu da se oporavimo i da odigramo na visokom nivou da bismo uspeli da pobedimo Radnik", rekao je Bondžulić novinarima u Jagodini.

Jagodina je poslednja u srpskom prvenstvu sa samo devet bodova, uz jednu pobedu, protiv OFK Beograda u gostima.

Bondžulić je kazao da Jagodina ima kapacitet da konačno zabeleži trijumf na svom terenu i zahvalio se navijačima za odnos prema ekipi.

"Već dugo nemamo rezultat kod kuće, a od publike dobijamo samo aplauze. Verujem da će biti uz nas i u nedelju i da će shvatiti važnost utakmice, da će podržati ove momke jer su zaista u jednoj teškoj situaciji. Treba im malo samopouzdanja, jedan korak da bi krenuli gore gde zaslužuju da budu, ma koliko da ih bude", kazao je Bondžulić.

Kapiten Jagodine Aleksandar Filipović je rekao da njegov tim čeka teška utakmica u nedelju.

"Radnik je u prošlom kolu uzeo bod Partizanu i sigurno sa velikim samopouzdanjem dolazi ovde. U krizi smo rezultata, dugo bez pobede kod kuće i pobeda nad Radnikom bi nas izvadila. Daćemo sve od sebe i ništa nas drugo osim pobede neće zadovoljiti", rekao je Filipović.

Utakmica u Jagodini počeće u nedelju u 19.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke