Hoće li i Voša pobeći Zvezdi?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 19.10.2014.
11:01
Izvor: Sportske.net

Priliku da se odvoji od Crvene Zvezde večeras ima i Vojvodina koja gostuje u Čačku. Komšijski derbi u Kruševcu gde dolaze Nišlije, gradski derbi u Beogradu.

Beta/DraganGojić/Av
Beta/DraganGojić/Av

Povezane vesti

Sjajna i dopadljiva igra izabranika Zorana Marića nekako je u drugom planu čitave sezone, a oni bi danas mogli da se pridruže Partizanu na prvom mestu sa jednom utakmicom više od ekipe iz Humske ukoliko se desi da sa tri boda napuste Čačak.

Vojvodina gostuje na stadionu kraj Morave od 19 časova, a pobedom u ovom duelu imaće priliku da pobegnu Crvenoj Zvezdi koja je trenutno na trećoj poziciji na četiri boda razlike.

Jedini poraz ove sezone u prvenstvu su Novosađani zabeležili jedino protiv pomenute Crvene Zvezde u susretu na "Karađorđu", a pored te utakmice, izabranici trenera Marića ne znaju čak ni za nerešen rezultat.

Ipak, večeras će oslabljeni pred veoma dobru ekipu Borca koju sa klupe predvodi Bogićević, jer Ivanić nije u stanju da igra, a Lazar Veselinović, najbolji strelac ove ekipe ove sezone, se nalazi pod velikim znakom pitanja zbog povrede.

Čačani, sa druge strane, istuču da je Vojvodina favorit u ovom meču, ali da se neće predati.

Pored ovog meča igra se i derbi "južne pruge" kako su pojedini mediji nazvali meč Napretka i Radničkog iz Niša, biće ovo duel dve od tri poslednjeplasirane ekipe na tabeli i prilika za jednu od njih da se barem malo popne na tabeli. Meč počinje u 19 časova, sudi ga Majo Vujović.

Igra se i na Vračaru, Radu gostuje ekipa zahuktalog OFK Beograda. Ovaj meč počinje od 15 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke