Hoće li i Velšani videti nešto od Kataijeve ''magije''?

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.11.2016.
23:02
Izvor: Sportske.net, blic.rs

''Skriveni adut'' Slavoljuba Muslina za predstojeći kvalifikacioni meč protiv Velšana u Kardifu mogao bi da bude doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai.

Beta/Miloš Miškov/Ev
Beta/Miloš Miškov/Ev

Povezane vesti

Iako posle odličnih igara i glavne uloge koju je imao u Zvezdi sada mora da se zadovolji ulascima sa klupe, kako u svom novom klubu Alavesu, tako i u reprezentaciji Srbije, Aleksandru Kataiju to nimalo ne smeta.

Naprotiv, u izjavi za ''Blic'', odlični vezista uverava da se sjajno oseća i da je spreman maksimalno da radi kako bi uskoro ponovo bio u nekoj od glavnih uloga.

''Slažem se da sam na neki način selektorov džoker. Muslin je taj koji odlučuje o svemu i ubacuje me u igru uglavnom sa klupe. Meni je velika čast što sam u reprezentaciji i uvek ću davati maksimum u dresu nacionalnog tima!'', jasan je Katai.

Do sada je svoju minutažu odlično koristio, odlično je sarađivao sa Dušanom Tadićem, pa je za očekivati da će i protiv Velšana dobiti priliku da pokaže svoje kvalitete.

''Mislim da su svi igrači spremni da se podrede ekipi samo da odemo na Mondijal. Očekuje nas najteži rival u grupi, selekcija Velsa. Biće teško, ali Srbija kao i u svakoj drugoj utakmici ide na pobedu'', poručio je Katai.

Kada je u pitanju njegov dosadašnji učinak u Alavesu, Katai je zadovoljan i uveren da će dobijati sve veće poverenje trenera. Nedavno je dobio priliku da zaigra i protiv Real Madrida, čega se sa ponosom seća iako je njegov tim poražen od favorizovanog rivala sa 4:1.

''Sve ide svojim tokom, lepo mi je, samo da ostane ovako. Očekujem sve više šansu dobijam, moram da budem strpljiv''
, zaključio je popularni ''Magiko''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke