Hoće li Humska biti puna za Albaniju?

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 13.10.2014.
13:59
Izvor: Sportske.net

Srbija nakon gostovanja u Jermeniji dočekuje selekciju Albanije, Orlovima je potrebna pomoć sa tribinama.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Srbija je na startu kvalifikacija osvojila (samo) bod na teškom gostovanju u Jermeniji.

Rezultat iako pozitivan nije zadovoljio ukuse srpske fudbalske javnosti, a glavni razlog za to je bezidejna igra, o kojoj je govorio i sam Nemanja Matić.

Ipak, selektor Dik Advokat izrazio je generalno zadovoljstvo ostvarenim, poručivši da će i ostali timovi iz naše grupe imati težak posao u Jerevanu.

Kada je u pitanju Tomislav Karadžić, predsednik fudbalskog saveza Srbije takođe pozitivno gleda na start kvalifikacija, naročito kada se uzmu u obzir i ostali rezultati u našoj grupi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

„Nama odgovara remi između Albanije i danske, i ukoliko savladamo Albaniju imaćemo po četiri boda. Kada se sve sabere, ja bih bio zadovoljan da mi kod kuće pobedimo sve mečeve, a da u gostima ostvarimo remije.“, poručio je popularni Tole u izjavi za 'Naše novine'.

U javnosti je bilo ponovo govora o lošem odnosu javnosti prema reprezentaciji, Kolarov je i javno kritikovao navijače koji nikada nisu zadovoljni.

Jedno je sigurno, naš tim je na novom početku, strpljenja nema niko, ali se ono zaista i očekuje. Podrška Orlovima jeste preko potrebna, naročito na startu kvalifikacija, konkretno i za sutrašnji meč sa Albancima.

Prema informacijama koje je podelio Tomislav Karadžić, stadionu u Humskoj koji je kapaciteta 32 hiljade mesta biće solidno popunjen.

„Očekujem da na stadionu bude oko 25 hiljada ljudi, jer prema informacijama koje imam do sada je prodato više od 18 hiljada ulaznica.“, rekao je Karadžić.

Idete li na stadion?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke