Hoće li "Grobari" popraviti prosek na 'spuštanju zavese'?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 12.12.2016.
19:30
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana staviće tačku na jesenji deo sezone duelom sa subotičkim Spartakom pošto će utakmica 21. kola koja je na programu u četvrtak biti poslednja takmičarska pred odlazak na zimsku pauzu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Utakmica 21. kola Superlige Srbije između Partizana i Spartaka na programu je u četvrtak, 15. decembra, od 16 časova, a ujedno će biti poslednja u jesenjem delu sezone domaćeg šampionata.

Fudbalski klub Partizan obavestio je navijače da će prodaja ulaznica za duel sa Spartakom počinje u utorak, a karte će moći da se kupe i u sredu, ali i na dan odigravanja meča.

U utorak i sredu karte će se prodavati u "Ticketline Shopu" u Domu Sindikata od 9 do 19 časova, a u četvrtak na blagajnama stadiona u Humskoj od 10 časova do početka meča.

Cene ulaznica kreću se od 200 dinara za južnu tribinu, 400 za istočnu i zapadnu, dok one najskuplje staju 3.000 dinara, a u pitanju su karte za mesta u loži.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 13.12.2016
10:47

Da su otvorili kapije, mozda bi i doslo malo vise ljudi, ovako nema sanse jer je radni dan, a onda jos i ocajan termin, jedino te pobede mogu da privuku.

avatar
Povratak kralja #47
Monday, 12.12.2016
21:39

Sportske.net ovo je penal koji Mažić nije dosudio za Partizan protiv Čukaričkog na 0:1 i samim tim uveo neizvesnost u utakmicu: https://www.youtube.com/watch?v=LV2mNFIT9JE (1:58). Jasno se vidi da je lopta u igri i da igrač Čukaričkog povlači za dres igrača Partizana u šesnaestercu Čukaričkog. Koji još uslov treba da bude da bi Mažić dosudio penal za Partizan. Isto to važi i za kartone, Srnić dva puta đonom na stopalo i cevanicu s dovoljnim intenzitetom oba puta da se pokaže po žuti i u 25' automatski crveni karton za Srnića. Šta Mažiću treba da pokaže žuti protivničkim igračima? Na svakoj utakmici koju sudi Partizan ošteti ga. Nema ovde više svrhe ni analizirati ni diskutovati, sve je jasno.