Hoće li Francuzi čekati Škuletića?

Autor: Miloš Marković
utorak 23.12.2014.
10:35
Izvor: Sportske.net

Odluka rukovodstva fudbalskog kluba Partizan da odloži prodaju Petra Škuletića u francuski Lil mogla bi da ima i negativne posledice.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Podsetimo, napadač Partizana je tokom jučerašnjeg dana bio na korak od transfera u francuski Lil, ali je odluka o prodaji odložena do petka u poslednjem trenutku, a na odluku rukovodstva kluba koje je zbog 'moralnih' razloga odlučilo da ovaj potez odloži do formiranja nove Uprave.

Iz Partizana su poručili da je ponuda francuskog kluba korektna i jako konkretna, spekuliše se o sumi od 2.5 miliona evra.

Za najboljeg strelca Partizana vladalo je veliko interesovanje, njegov agent ističe da su odbijene dve druge ponude, jedna iz Rusije, kao i jedna iz Engleske, kako bi se postigao dogovor sa Francuzima.

Ujedno, Radojica Božović upravo u tome vidi i potencijalni problem u realizaciji transfera sa Lilom, koji Škuletića želi odmah.

„Čelnici Lila su dali rok Partizanu i teško da će želeti i dalje da čekaju. Meni ne smeta da ta odluka sačeka do petka, ali je pitanje kako će Francuzi reagovati.“, rekao je Božović, dodavši da je namera Lila jasna.

„Oni su u konkurenciji četiri napadača odabrali Škuletića jer im je mnogo potreban i žele da odmah igra. Oni su ozbiljan klub i mi smo zbog njih već odbili tri ponude drugih klubova. U ovom slučaju ipak ne možemo mi da se pitamo, jer na to nemamo pravo. Partizan odlučuje.“, rekao je 'Sportu' agent napadača crno-belog tima.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke