Hoće li "Delije" popraviti prosek?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.08.2014.
19:37
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je cene karata za predstojeći duel sa Spartakom iz Subotice a "Delije" će imati zadatak da poprave prosek iz prva dva kola.

Beta/BranislavBožić
Beta/BranislavBožić

Povezane vesti

Navijači FK Crvena zvezda navikli su javnost u Srbiji na to da utakmice koje crveno-beli igraju na "Marakani" redovno prati preko 20.000 gledalaca.

Bez obzira na ime rivala pristalice kluba iz Ljutice Bogdana najrevnosnije obavljaju svoju "navijaču dužnost" a u prva dva kola novog šampionata prosečna poseta na našem najvećem stadionu bila je 17.525 gledalaca.

Zvezda je uz podršku "Delija" stigla do pobeda nad Radničkim iz Niša i Jagodinom, a nakon gostovanja Vojvodini na redu je okršaj sa subotičkim Spartakom na "Marakani".

Imajući u vidu da se sezona godišnjih odmora primakla kraju i da je početak utakmice zakazan za 19 časova i 30 minuta, može se očekivati da u subotu na "Marakanu" dođe preko 20.000 navijača.

Cene karata ostale su nepromenjene u odnosu na prve dve utakmice pa će tako ulaz na severnu tribinu koštati 200, karta za istok staje 400, a ulaz na zapadnu tribinu 500 dinara.

Karte će se u prodaji naći od četvrtka, 28. avgusta, na blagajnama stadiona koje će tog dana raditi od 11 do 17 časova. U petak se blagajne otvaraju u 11 časova i rade do 18, a na dan utakmice prodaja će se vršiti od 11 časova do početka utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke