Hisaj i Beriša: ''Huligani ispred nas, a niko da nas brani''

Autor: Beta Beta
sreda 15.10.2014.
19:07
Izvor: Beta

Nastavljaju se provokativne izjave albanskih reprezentativaca, dan posle skandaloznih dešavanja u Humskoj.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Fudbaleri Albanije Elseid Hisaj i Etrit Beriša rekli su danas da je meč njihove reprezentacije i Srbije ličio na ratnu zonu.

"Ono što se dogodilo juče bilo je neočekivano. Takve utakmice visokog rizika ne treba da se igraju na stadionu bez zaštite. Bilo je neverovatno videti huligana ispred sebe tokom utakmice, a da nikog nema da te brani. Ja sam dobro, ali svi smo tužni zbog onoga što se dogodilo", rekao je Hisaj za italijanske medije.

Utakmica izmedju Srbije i Albanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo prekinuta je u utorak u Beogradu, posle incidenta kada se iznad terena pojavila zastava "velike Albanije", zbog čega je izbio sukob u kojem su učestvovali igrači obe ekipe, kao i navijači domaćeg tima.

"Pre utakmice smo znali da će nas cela nacija gledati u tom veoma važnom meču... Atmosfera je ličila na ratnu zonu", rekao je Beriša.

Evropska fudbalska unija (Uefa) bi u četvrtak trebalo da donese odluku povodom prekida susreta na stadionu Partizana u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke