Hasi: "Najlepša utakmica, na fenomenalnom stadionu"

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 24.07.2017.
18:52
Izvor: Sportske.net

Trener Olimpijakosa vrlo se pohvalno izrazio o Partizanu, samoinicijativno je na pitanja odgovarao na srpskom i nije se "pecao" na vanfudbalska pitanja.

Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert
Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Povezane vesti

Trener Olimpijakosa Besnik Hasi rekao je pred duel sa Partizanom da je to najlepša utakmica, kao i da je tim spreman za meč.

"Ovo je najlepša utakmica. Ovo je fantastičan stadion, biće fantastična atmosfera. Imamo neke povrede, ali naš tim je veoma velika i naši momci su spremni da zauzmu njihovo mesto", rekao je Hasi novinarima na stadionu Partizana.

Posle pitanja grčkih novinara, na koje je odgovarao na engleskom, posle prvog pitanja novinara iz Srbije odgovarao je na tečnom srpskom. Pitanje je bilo o rezultatu.

"Svakav dobar rezultat ovde je dobar rezultat. Ako daš gol u gostima, to je pozitivno", odgovorio je 45-godišnji trener, rođen u Đakovici.

"Očekujem i sa naše strane tvrdu utakmicu. Bićemo spremni, treniramo šest nedelja. Bio sam ovde ranije, znam kakva atmosfera može da bude ovde, ali smo spremni za to", rekao je trener Olimpijakosa.

Novo pojačanje Olimpijakosa je i Jagoš Vuković, a trener je rekao da svi koji su doputovali u Beogradu su spremni da igraju i u konkurenciji su za tim.

Sprske medije zanimale su i druge stvari, a jedna od njih bila je i nedavna neproverena priča da je Hasi u Atini rekao da je Kosovo u Albaniji, ali trener nije želeo da govori o tome.

"Došli smo da pričamo o fudbalu, a ostale stvari neka rešavaju oni koji su za to plaćeni", kratko je odgovorio trener.

Usledilo je pitanje kako sarađuje sa srpskim fudbalerima.

"Imam razne igrače iz raznih zemalja i kontinenata i sa svima se dobro slažem. Valjda je to stvar lepog vaspitanja. Jako rano sam otišao od kuće, igrao sam u raznim zemljama i upoznao razne kulture. Možda mi to vaspitanje pomaže da se spremim i da komuniciram sa igračima. Dobar igrač je dobar igrač, odakle god da dolazi", rekao je Hasi.

Posle pitanja o dodatnom sloju utakmice, odnosno o bratskim odnosima navijača Crvene zvezde i Olimpijakosa. Portparol Atinjana probao je da spreči odgovor na to pitanje, ali je Hasi kratko rekao: "Što je stadion puniji, to je bolje za igrače. Što je bolja atmosfera, to se fudbal bolje igra".

Zamenik kapitena Kostas Fortunis rekao je da veruje da je tim sada spreman za kvalifikacije.

"Mislim da smo ovoga puta spremni da igramo ove kvalifikacije. Dobro smo se spremili, dobro smo napravili tim i mislim da smo spremni. Oni su dobra ekipa, imamo jasnu sliku o njima. Došli smo da napravimo dobar rezultat pred revanš na našem stadionu", rekao je Fortunas.

Utakmica Partizan - Olimijakos igra se u utorak od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Tuesday, 25.07.2017
01:58

Njihovi su to...

avatar
Antonio Candreva87
Monday, 24.07.2017
19:50

Zašto mi se čini da je Besnik Hasi jos jedan u nizu grobara sa Kosova....

avatar
Agan Hodzic
Monday, 24.07.2017
23:23

Zna se nasta ciljas,ali za Partizan je pislednji Siptar igrao do 1989,Fadilj Vokri,I dobro ga pamtite,a za koji tim je u predvecerje rata 1999.,-igrao Ardijan Djokaj,setite se pa onda prozivajte,ili ironicno postavljajte polupitanja! Ima neko ko cita izmedju redova I tacno zna sta hocete,volim igru reci!

avatar
Antonio Candreva87
Tuesday, 25.07.2017
10:38

Pokušao sam da ti odgovorim ali mi ne puštaju komentar. Iako nista uvredljivo nije bilo. Nisam zvezdaš,već navijač Partizana iz Novog Pazara. Ne vidim problem u tome sto sam naglasio da je Hasi mozda Grobar sa Kosova....

avatar
Antonio Candreva87
Tuesday, 25.07.2017
00:22

Pogledaj njegovu desnu ruku i brojanic na njoj... Ardijan je mozda sa Kosova ali je pravoslavac. https://youtu.be/a3PhmdAU_CY

avatar
Antonio Candreva87
Tuesday, 25.07.2017
00:19

Taj Ardijan Djokaj koga spominješ je pravoslavac... nosi brojanicu na ruci što katolici ili muslimani ne praktikuju.

avatar
Antonio Candreva87
Tuesday, 25.07.2017
00:13

Zašto si se pronašao u mom postu? Šta ima loše u tome ako sam napisao da je Hasi Grobar? Partizan se ponosi mnogim Kosovarima,Bošnjacima, Hrvatima,...koji su deo njegove istorije. Upravo u tome je razlika između Partizana i zvezdane. nSve to pišem kao navijač Partizana (iz Novog Pazara) !!!

avatar
Pizdic
Monday, 24.07.2017
19:21

Da Bog da samo da ih dobijemo sa jedno 2 0 i da suma da gol u Grckoj....idemo Grobari!!! Jako da se trese!!!!!

avatar
Nemanja Petrovic
Monday, 24.07.2017
19:10

https://youtu.be/-oePBOp9v5A stavljajte ovu zver na beka nemojte da razmisljate!!!

avatar
EDO
Monday, 24.07.2017
23:35

Ma vraticemo Branka Jusu Pauljevica..

avatar
Al(a)din
Monday, 24.07.2017
19:00

Svaka cast Hasi