Hari Kejn se ''naoštrio'' za Partizan

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 27.11.2014.
11:07
Izvor: Sportske.net

Uoči večerašnjeg duela na Vajt hart Lejnu, napadač Totenhema Hari Kejn uveren u pobedu svog tima nad Partizanom i da ''Pevci'' neće dozviliti kiks kao u Beogradu.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Ekipa Partizana je odlično otvorila sezonu u Ligi Evrope, početkom jeseni, izborili su crno-beli u Humskoj remi bez golova sa favorizovanim Totenhemom, ali su zatim serijom poraza izgubili sve šanse da se duže zadrže u Evropi.

Večeras je novi susret Totenhema i Partizana, ovog puta na Vajt Hart Lejnu, a jedan od igrača od kojih se očekuju golovi, napadač domaćih Hari Kejn, najavljuje siguran trijumf engleskog premijerligaša u duelu sa srpskim vicešampionom.

On je u Beogradu na samom startu meča imao veliku priliku za gol, ali je tada prečka spasila Lukača. Zato je večeras još više motivisan da zatrese mrežu Partizana i pomogne svom timu da i definitivno obezbedi plasman u narednu fazu takmičenja.

''Ovo je za nas veoma važna utakmica. Mi želimo da se plasiramo dalje, to je jasno svima. Partizan nam je napravio probleme u prethodnom susretu u Beogradu, ali ja sam siguran da ćemo večeras stvoriti mnogo više šansi i na kraju pobediti. Mislim da će publika videti odličan meč, našu pobedu i plasman u narednu fazu Lige Evrope'', poručio je 21-godišmnji napadač Totenhema, koji je ove sezone postigao ukupno sedam golova.






Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke