Haos u Vojvodini, nova suspenzija, čeka se rasplet sa Trujićem!

Autor: Milovan Longinov
petak 28.07.2017.
10:14
Izvor: Sportske.net

Nema mira u redovima Novosađana.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina prolazi kroz težak period, nakon prerane eliminacije iz Evrope, brojni igrači su u svađi sa upravom, zbog čega su odstranjeni iz ekipe ili čekaju samo da napuste "Karađorđe".

Kako saznajemo, posle Nikole Trujića, Dejana Melega i Nikole Kovačevića, u fokusu je i talentovani Petar Mićin.

Ovaj momak je debitovao u prvom timu kao najtalentovaniji iz generacije 1998, dobio je šansu i u prvom kolu protiv Čukaričkog, ali je potom - suspendovan, odnosno trenira odvojeno od ekipe i uskoro će napustiti klub.

Navodno, on je zatražio raskid ugovora i tužio je klub, pošto su mu kasnile isplate stipendija, zbog čega nije ni potpisao profesionalni ugovor.

Klub je odlučio da i njega suspenduje, a to je potvrdio i Dragoslav Vuković, predsednik nadzornog odbora.

''Ne mogu da verujem šta je u glavama ovih mladih ljudi koji su tek nedavno zakoračili na superligašku scenu. Poslednji primer je Mićin koji u nogama ima zanemarljive minute. Momak je došao na razgovor da traži ispisnicu iz njemu znanih razloga. Ne vidim uopšte razlog tome jer su prema njemu kao i prema ostalim igračima izmirene sve obaveze'', rekao je Vuković za Žurnal.

Dejan Meleg Nebojsa Kosovic

Što se tiče Dejana Melega, on je otišao na svoju ruku u turski Kajzerispor, koji je na račun kluba uplatio 300.000 evra, međutim, on nema pravo da nastupa na zvaničnim utakmicama, pošto Vojvodina tvrdi da to nije otkupna klauzula u njegovom ugovoru i smatra da transfer nije validan, tako da je i to jedan od sporova koji treba da se reši.

Nikola Trujić je podneo tužbu i želi raskid ugovora na štetu kluba i izvesno je da će to uskoro i dobiti, posle incidenta u Slovačkoj posle revanša sa Ružomberokom u kvalifikacijama za LE.

Tu nije kraj problemima Vojvodine, pošto će najbolji igrač Filip Malbašić gotovo sigurno napustiti klub.

Kako saznaje naš portal, Vojvodina je dobila ponudu od španskog drugoliša Sporting Hihona, i Malbašić bi uskoro trebalo da potpiše ugovor.

Kada se sve sagleda, njegovim odlaskom, Vojvodina će ostati bez kompletnog udarnog kvarteta koji je stvorio još Nenad Lalatović, pošto je Paločević otišao, a Meleg i Trujić su takođe završili svoje epizode na "Karađorđu".


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stalker
Friday, 28.07.2017
16:01

Podrška igračima Vojvodine! Posebno Trujiću!

avatar
Volem Vosu
Friday, 28.07.2017
12:25

Sipaj mi evrodizela do cepa, predsednice.

avatar
Kucky Dog
Friday, 28.07.2017
14:05

Ahahaha, kralju !!!

avatar
Al(a)din
Friday, 28.07.2017
10:41

Tako bih voleo da prodju kao Jagodina i OFK Beograd, ili jos bolje kao Hajduk Kula