Gruzijcima ni ova provokacija nije pomogla protiv Partizana!

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.07.2015.
19:19
Izvor: Sportske.net

Razlika u kvalitetu na terenu je bila očigledna u oba meča, pa gruzijskom šampionu ni današnja provokacija nije bila od pomoći.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Jednostavno, Partizan je i danas potvrdio znatno veći kvalitet u odnosu na ekipu Dila Gorija, ovoga puta su crno-beli na vreme postigli vodeći gol i do kraja im je ostalo da rutinski privedu posao kraju.

A upravo do tog prvog današnjeg gola Partizana, koji je postigao Darko Brašanac u prvom poluvremenu, na tribinama stadiona šampiona Gruzije mogla se videti i hrvatska zastava, kojom je, valjda, neko imao ideju da isprovocira fudbalere Partizana.

Međutim, ta namera im nije uspela, pa kada je Brašanac pogodio i praktično ostavio domaće bez realnih izgleda za nekakav preokret, i ta zastava je skinuta sa tribina.

Partizan je u nastavku preko Abubakara postigao i drugi gol i trijumf učinio još ubedljivijim, pa sada čeka epilog dvomeča između Steaue i Trenčina, kako bi i definitivno saznao ime narednog rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

zastava

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
p00l
Tuesday, 21.07.2015
20:06

Nadalje te zastave mogu da razvijaju na takmicenjima lokalnog karaktera. :-)

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 21.07.2015
19:25

Tako se to radi:-D Inace, ako ovo desno nije bio deo zastave domacih, i to je isto poprilicno ozbiljna provokacija zbog nase bliskosti sa Rusijom...

avatar
lakipfc
Tuesday, 21.07.2015
19:21

A ko ce biti to nego neki Hrvat,nije sigurno gruzijac neki,boli njih briga

avatar
Tuesday, 21.07.2015
19:46

Zato su stavili zastavu Ukrajine da nas provociraju.

avatar
Krešo Arsenal
Wednesday, 22.07.2015
00:47

ako je ovdje iti jedan hrvat evo moje glave,pa pogledaj tko drzi zastavu,gruzijci iz aviona...brate mi vas vecina stvarno vise ne mrzimo,vjeruj mi, to samo politika nas unistava, a svi smo mi ljudi..