Grujićev dirljivi oproštaj od Zvezde i ''Delija''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.05.2016.
11:28
Izvor: Sportske.net

Marko Grujić se juče i definitivno oprostio od Crvene zvezde, baš onako kako je i želeo i zbog čega je ovog proleća ostao na Marakani posle potpisivanja ugovora sa Liverpulom. Ipak, nije mu lako na rastanku iako se za ovo mesecima pripremao...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda je juče na spektakularan način proslavila 27. šampionsku titulu, slavlje je uveličala i pobeda nad Radničkim od 2:0, ali je ostala bez Marka Grujića, koji karijeru nastavlja u Premijer ligi, u ekipi Liverpula.

Posle utakmice i velikog slavlja, našem zlatnom ''Orliću'' nije bilo lako zbog rastanka, što je i priznao u izjavi za zvanični klupski sajt.

''Poslednji put sam igrao pred ovim veličanstvenim navijačima. U ovom klubu sam od svoje devete godine i stvarno mi je mnogo krivo što sve ovo napuštam, jer svi ovde su moja druga porodica.

Još uvek nisam ni svestan da napuštam klub, mislim da ću tek da shvatim da je ovo bio moj poslednji ulazak u svlačionicu'',
izjavio je Grujić.

On je uputio i zahvalnost ''Delijama'' na velikoj podršci tokom čitave sezone, istakavši da uz njih Zvezdini fudbaleri pružaju ''i više od maksimuma''.

Od juče i njemu preostaje da sa Ostrva svim srcem navija za Zvezdu, što je i sam obećao.

''Iz Engleske ću verno pratiti Zvezdu i bodriću ovaj klub. Sve se skupilo u ovoj noći. I pune tribine, i pehar, i moj oproštaj, i kao što rekoh, mislim da ću tek sutra shvatiti šta se sve danas desilo. Znam da ekipa može i bez mene i da će dati sve od sebe da se plasira u Evropu naredne godine, a ja ću biti najverniji navijač'', poručio je Grujić.

Naravno, Grujić se sada nalazi na prekretnici, dobio je fenomenalnu priliku da se oproba u najpopularnijoj ligi na svetu, u velikom klubu slavne istorije, sarađivaće sa odličnim trenerom Jirgenom Klopom, ali će mu svakako u periodu adaptacije biti potrebna velika podrška iz Srbije.

Uvereni smo da ga ''Delije'' neće zaboraviti i da će pomno pratiti njegove partije i u dresu Liverpula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Velibor Malesevic
Sunday, 22.05.2016
15:44

Grujo sve najbolje, samo jako

avatar
NeWave86
Sunday, 22.05.2016
15:04

Zesce smorio sa oprastanjem .

avatar
Don Silvio
Sunday, 22.05.2016
12:53

Gruja sad mora da radi bar 5 puta vise nego u zvezdi. Posle svakog treninga morace da ostaje duze i davradi dodatno. Prvenstveno na svojoj cvrstini i snazi. Mislim da bi od Vidica trebao traziti recept za uspheh