Grujić već vidi titulu!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 06.12.2015.
21:55
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić proslavio je ubedljivu pobedu nad Čukaričkim zanimljivom fotografijom i komentarom na "Instagramu".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Čukarički u poslednjoj utakmici 20. kola domaće Superlige i tako izjednačili prvenstveni rekord ekipe Slavoljuba Muslina koja je svojevremeno nanizala 17 pobeda u jednoj sezoni.

Prvi od sedam golova za Crvenu zvezdu danas je postigao sjajni mladi reprezentativac Marko Grujić koji je posle utakmice pogodak i pobedu posvetio treneru Miodragu Božoviću.

Mladi vezista nije se zaustavio na tome pa je tokom večeri na "Instagramu" proslavio osamnaestu ovosezonsku pobedu Crvene zvezde uz interesantnu fotografiju i komentar.

"Vratili smo se. Gazi Zvezdo sve u nizu, titula je tako blizu" napisao je Marko Grujić.

Crvena zvezda se posle 20 odigranih utakmica u domaćem šampionatu nalazi na liderskoj poziciji na tabeli i konstatacija Marka Grujića vezana za titulu više je nego tačna.

Prvi pratilac crveno-belih ima 19 bodova zaostatka, dok je "večiti rival" odavno zaleđen a minus je tokom vikenda dostigao neverovatnih 24 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Moja Zvezda i Srbija
Monday, 07.12.2015
20:01

Realno titula ne bi trebala da nam izmakne jer smo prejaki za ovu ligu.

avatar
Tuesday, 08.12.2015
11:34

jedino niste za Kazahstansku ligu ... tj u LE odigrate prvo kolo , prejaki ste ...

avatar
Moja Zvezda i Srbija
Tuesday, 08.12.2015
21:42

Mene zaobidji, to je vec deseti pu.

avatar
svojnasvome
Monday, 07.12.2015
08:43

Jbt pa sta ako ce da budu prvi.....drugi put u 8 godina....sad se prafi euforija ne znam kakva....kakav ste vi klub postali...nekad ste pravili euforiju za druge stvari a sad za titulu svake prestupne. I bez ove razlike i pre prvenstva se jasno dalo do znanja da ovako mora biti....terzic prica da ce zvezda sigurno buti sampion, dovode se igraci kao na traci u klub koji duguje 50 milki i koji bi u normalnim drzavama bio stavljen u nizi rang takmicenja, veliki vodja obezbeđuje avion da se ide po ovog sto pocinje na S a ne na G a vi mu se divite za njegova ponašanja, dok je dule za komentare bez vredjanja i psovki bezmalo proteran iz drzave od sadasnjeg rezima. Sport i finansiranje samo dva kkuba tj kk i fk cz je samo jedna od oblasti u drzavi gde smo ugasili svetlo....pored informisanja obrazovanja imovinsko pravnh odnosa....al ima od javnih ličnosti i ko ne cuti...sve ih je vise

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 07.12.2015
08:42

Cuvaj, pazi Zvezda gazi, kocnice nema za 27. titulu se sprema.

avatar
Legenda BDS
Sunday, 06.12.2015
23:13

Nisu ni svesni da nece biti ni blizu titule

avatar
Gorann
Sunday, 06.12.2015
23:32

Ko ce da osvoji titulu ako ne Zvezda?

avatar
Sunday, 06.12.2015
23:13

video je i Terza pre pocetka sampionata ... a videli smo i mi ostali u prvom kolu kvalifikacija za LE ... pa predstavnici iz San Marina su otisli dalje ...