Grujić objasnio zašto Zvezdini fudbaleri vole ''Grofa''!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 18.01.2016.
19:38
Izvor: Beta

U jeku zimskih priprema za nastavak sezone, atmosfera u Zvezdinim redovima je i dalje na najvišem nivou, baš kao i tokom jeseni.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić rekao je danas da očekuje da će crveno-beli dobro odraditi pripreme i da će biti potpuno spremni za nastavak sezone u Super ligi Srbije.

"Ponovo smo svi na okupu. I dalje je atmosfera sjajna kao i u prvom delu sezone. Ovde u Kopru su svi uslovi za rad sjajni, a treninzi su vrlo zanimljivi.

Akcenat je na fizičkoj spremi i verujem da ćemo ako ovako nastavimo biti odlično spremni za nastavak prvenstva"
, rekao je Grujić za sajt kluba.

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se u Sloveniji na pripremama za drugi deo sezone u domaćem šampionatu, a danas su odradili dva treninga.

"(Trener Miodrag Božović) Grof forsira način rada gde nema 'suvog' trčanja i to je sigurno ono što igrači kod njega vole. Sve vežbe se rade sa loptom, pa ima i dosta rada na tehnici i taktici, što je dobro za nas", rekao je Grujić.

Crvena zvezda je prvi deo Super lige završila na prvom mestu na tabeli sa 62 boda, odnosno ima 25 bodova više od Čukaričkog i Borca, a 26 od Partizana koji je na četvrtom mestu.

Takmičenje u Super ligi se nastavlja 22. februara, a Zvezda nakon zimske pauze prvo igra protiv Mladosti.

#pripreme #fkcz #czv #crvenazvezda

A photo posted by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Jan 18, 2016 at 7:08am PST

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 19.01.2016
20:22

Grofov najveci adut je njegov jako pozitivan odnos sa igracima, a zbog toga na terenu za njega ginu. To se najbolje videlo protiv Cukarickog.

avatar
MozdaRealan
Tuesday, 19.01.2016
13:33

Прича се да Лалатовић прави добру екипу. Перић ( Жакула ) - Милинковић ( Лакичевић ), Панков ( Милетић ), Степанов ( Росић ), Настић ( Антић ) - Пушкарић ( Секулић ), Јованчић ( Максимовић ) - Малбашић ( Вукчевић ), Иванић ( Гаврић / Палочевић ), Мелег ( Бабић ) - Ожеговић ( Веселиновић ). Лалатовић планира да екипа изгледа овако. Довео је Степанова ( Сарајево ), Милинковића ( Јагодина ), Мелега ( Ајакс ) пред подписом су Милетић и Јованчић из Борца, Гаврић је такође близу а Малбашић ( Хофенфајм ) хоће да се врати. Са овом екипом би се озбиљно борио за 2 мјесто са Партизаном.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 18.01.2016
21:44

Grof nije Grof, Grof je Grof nad Grofovima.

avatar
Black Tooth
Monday, 18.01.2016
21:30

da li je i...? ma svi ste zajedno!

avatar
zvezdasina
Monday, 18.01.2016
20:43

Ti nisi Grof,ti si Bog ;-)