Grujić: "Nisam zamerio Despotoviću"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.09.2014.
17:56
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdin omladinski reprezentativac Marko Grujić priznaje da ostaje žal što posle njegovog prodora crveno-beli nisu osigurali pobedu nad Spartakom u Moskvi ali ne zamera Đorđu Despotoviću što je brzopletim potezom "prosuo mleko" i "ukrao" mu slavu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde iskoristili su pauzu u šampionatu da se odazovu pozivu moskovskom Spartaku i uveličaju slavlje ruskog kluba koji je 5. septembra otvorio velepnu "Atkritije Arenu".

Prijateljski susret završen je nerešenim rezultatom (1:1) a Lalatovićev kombinovani sastav koji su pretežno činili mlađi igrači pokazao je kakav potencijal poseduje.

"Bila je to odlična utakmica, u fenomenalnoj atmosferi pred velikim brojem ljudi. Mnogi od nas mlađih igrača nikada nisu igrali pred tolikim brojem navijača. Stadion im je zaista lep, ali iako je bilo toliko ljudi, nije bilo mnogo teško igrati. Premda je utakmica bila prijateljska, pružili smo dobar otpor i pokazali da možemo da igramo sa svima" kaže posle svega Marko Grujić.

Omladinski reprezentativac Srbije pokazao se u sjajnom svetlu i zavredio pohvale kojih je i te kako bilo posle meča u Moskvi.

"Svakako da mi prijaju pohvale. Kada sam ulazio u igru, razmišljao sam samo o tome da odigram što bolje mogu. U nekoliko situacija sam dobro reagovao, i svakako da mi prijaju lepe reči. Nadam se da ću se nametnuti treneru Lalatoviću u nastavku sezone" ističe Grujić.

Da je bilo sreće, lako je moglo da se dogodi da Grujić postane junak duela u Moskvi jer je dva minuta pre kraja meča, pri rezultatu 1:1, napravio sjajan prodor koji bi završio golom da mu Đorđe Despotović nije "oteo" loptu i postigao gol koji je poništen zbog ofsajd pozicije u kojoj se nalazio Zvezdin napadač.

"Da, Despotović je postigao gol, ali je poništen zbog ofsajda. Nije on imao zlu nameru, naravno. Pomislio je da će mi lopta pobeći, i šutnuo je kako bismo postigli vodeći gol. Potpuno je nebitno ko je strelac gola, važno je da ekipa pobedi, i zato ga razumem. Nažalost, bio je u ofsajdu, ali nisam mu ništa zamerio" zaključio je Grujić.

Fudbalere Crvene zvezde u nastavku šampionata očekuje gostovanje Napretku iz Kruševca što će biti drugo veliko iskušenje za izabranike Nenada Lalatovića koji su na četiri meča samo jednom gostovali i pobedili Vojvodinu u Novom Sadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke