Grujić: "Moje je samo da treniram"

Autor: Miloš Marković
petak 13.02.2015.
14:55
Izvor: Sportske.net

Zadovoljan je Ztvezdin mladi fudbaler pripremama, očekuje da će vrednim radom uspeti da se nametne u prvom timu Crvene zvezde.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pripreme zvezdine ekspedicije u Turskoj se bliže kraju, izabranici trenera lalatovića će odigrati još dve utakmice do povratka u Beograd.

Protiv Modrovije je na terenu u drugom delu meča viđena Zvezdina mladost, Grujić je  je bio jedan od sedmorice igrača mlađih od 20 godina, a upravo je ta ekipa uspela dfa stigne do pobede protiv jakog ruskog protivnika.

"I protiv Mordovije smo se dobro istrčali, to je jedna dobra ekipa iz jakog ruskog prvenstva. Imali smo i par prilika za gol i iskoristili smo, srećom, tu u poslednjem minutu. Svaka pobeda, odnosno dobra igra protiv jednog takvog tima, mnogo nam znači jer i sami vidimo da nam se vraća sve ono što uložimo tokom treninga. Imamo još dve utakmice da vidimo gde smo. Od prvog kola proleća ćemo pružiti maksimum, i pokušaćemo da pobedimo svih 15 utakmica.", ističe Grujić.

Marko Grujić je pokazao da se na njega može ozbiljno računati, istakao se radom na pripremama, naglašava da će se i u nastavku maksimalno truditi da zaradi poverenje.

"Moje je da treniram i da se maksimalno zalažem na utakmicama, i to je ono što i radim. Ko će igrati u prvih 11, odlučiće šef. Mislim da ću dobiti veću šansu u odnosu na jesenji deo, i potrudiću se da svaki minut na terenu iskoristim.", rekao je Grujić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branko Lazic
Friday, 13.02.2015
16:05

Igrac jako slican Maticu (Naravno da mora jos da radi i trenira da bi stigao njegov nivo igre) Mislim da ima i vise potencijala od Matica sto se tice napada (Suta i asistencija) Ali je mnogo slabiji od Matica u odbrani. Na njemu je kako i sam kaze da mnogo radi na sebi,da trenira a na Zvezdi da mu pruzi zasluzenu minutazu.