Grujić je ovo sanjao kao dečak, ali u tim snovima nije bilo Trujića...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.05.2016.
13:18
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Izgledalo je da će za Marka Grujića zaista sve i biti kao u snovima, ali raspoloženje mu je na kraju pokvareno...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Marko Grujić je juče bio jedini od standardnih prvotimaca koji su nastupili u ekipi Crvene zvezde protiv Vojvodine, pa je bila i logična odluka trenera Miodraga Božovića da mu poveri kapitensku traku.

Prvi put u profesionalnoj karijeri se Grujić našao u ulozi kapitena Crvene zvezde, a da utisak bude još potpuniji, budući as Liverpula je postigao i prelep pogodak za izjednačenje na 1:1 u finišu prvog poluvremena.

''Da smo pobedili, verujem da bi mi utakmica sa Vojvodinom bila jedna od najdražih. Postigao sam gol, prvi put poneo kapitensku traku Crvene zvezde što je zaista neverovatan osećaj.

Kapitensku traku sam sanjao i kao klinac i veoma mi je drago što sam dobio poverenje stručnog štaba, iako je pored mene bilo i iskusnijih fudbalera'',
izjavio je Grujić za klupski sajt.

Međutim, na drugoj strani bio je raspoloženi Nikola Trujić, koji je dva puta zatresao Zvezdinu mrežu, a domaćina je dotukao Paločević u 68. minutu za konačnih 1:3.

Nikola Trujic

''Nažalost, poraz je malo pokvario utisak, ali svakako ću ove trenutke pamtiti zauvek", dodao je Grujić.

Ipak, već večeras od 19 časova na Marakani ćemo gledati pravi fudbalski spektakl, tribine će biti pune, jer Zvezdi u goste stiže atinski Olimpijakos.

''Uvek je za igrače lepše da se igra pred punim tribinama i posle dve utakmice koje smo igrali na sablasno praznoj Marakani očekujem da navijači na meč sa Olimpijakosom dođu u velikom broju.

Preko puta nas biće veoma kvalitetna ekipa koja svake godine ima zapaženu ulogu u Ligi šampiona. Verujem da će publika doći da gleda i nas i njih i da ćemo imati veliku podršku. Bez njih i sa njima nije ista situacija.

Znamo koliko nam znače, oni su naš 12. igrač i znam da će biti jako važan faktor za nas",
zaključio je Grujić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PovratakraljaXXXVIII
Sunday, 08.05.2016
17:26

Niste baš sve namestili kako treba, očigledno je da vam nedostaju OFK i Spartak u plej ofu SL, pre neki dan je žalio novi Nemanja Vidić, a već danas žali Grujić, eeeh da su vam umesto Čuke i Voše OFK i Spartak.

avatar
Sunday, 08.05.2016
13:51

Grobari su za Gane kao penicilin u medicini :D

avatar
MarkoDjordjevic
Sunday, 08.05.2016
17:02

Jeste, tabela i trofeji do bas pokazuju. :)