Grujić i Žile u čudu: ''Šta smo sve promašili...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.06.2017.
10:20
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Posle neslavnog starta na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, naši ''Orlići'' u neverici zbog brojnih prilika koje su propustili i zbog kojih su na kraju kažnjeni.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

U veoma tešku situaciju dospela je reprezentacija Srbije posle jučerašnjeg poraza od Portugala od 2:0. Sada će, gotovo sigurno, imati uslov da dobiju i Makedoniju i sjajnu reprezentaciju Španije, da bi se plasirali u polufinale.

A sve je moglo da bude drugačije da je bar neka od brojnih prilika juče iskorišćena. Najbolju je propustio Marko Grujić tokom drugog poluvremena.

''Neverovatno je šta smo sve promašili. Ja sam hteo da „vratim“ golmana, gađao sam ugao posle centaršuta Živkovića, da sam pogodio,bio bi gol. Dali smo im posle prostora a oni to znaju da iskoriste.

Nisu fizički jaki, ali su veoma pokretljivi. Iskoristili su to što su imali, dali dva gola i ništa nije slučajno. Kad pogledate rezultat, mislite da su bili bolji, ali svako ko je gledao utakmicu, zna da nije tako. Statistika ista, a oni bolji za dva gola. Nije baš realno''
, izjavio je Grujić.

I Andrija Živković se čudi epilogu utakmice, imajući u vidu dešavanja na terenu.

''Nismo zaslužili ovako visok poraz. Imali smo mnogo prilika, nismo ih iskoristili,a oni su iz dva šuta dali dva gola.Posebno smo u nastavku igrali dobro, imali šansi, i morali smo neku da iskoristimo. Nema druge, okrećemo se Makedoniji'', poručio je Živković, koga su sinoć gledali skauti Arsenala.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Sunday, 18.06.2017
12:18

Dajte ljudi ko god je gledao mec video je da Portugal nije zasluzio da uzme ni bod.Jednostavno nismo imali srece,a trebali smo pobediti barem 3-1.Po nepisanom fudbalskom pravilu promasaji na pocetku turnita se kanije vrate kroz neverovatne golove (Portugal,Nemacka pa i Spanija su na pocetku masili kasnije uzimali EP ili SP).Bice bolje,momci su igrali odlicno uz malo srece dobijamo obe i idemo dalje,samo ne treba praviti pritisak!

avatar
Al(a)din
Sunday, 18.06.2017
10:48

Sledeci put naucite kako biti precizan