Grujić i ekipa uz futsal reprezentaciju

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.02.2016.
19:29
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na pripremama na Kipru ali pomno prate dešavanja u Beogradu gde futsal reprezentacija Srbije krči put ka prvom odličju na velikim takmičenjima.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Uspesi koje futsal reprezentacija Srbije beleži na tekućem Evropskom prvenstvu u Beogradu nisu prošli nezapaženo ni na Kipru, gde fudbaleri Crvene zvezde obavljaju pripreme za drugi deo sezone.

Prvotimci Crvene zvezde Srđan Plavšić, Slavoljub Srnić i Marko Grujić preneli su svoje utiske vezane za dosadašnje uspehe "Orlova" i izneli svoja očekivanja od predstojećeg polufinalnog duela sa Rusima.

"Mislim da smo zabeležili ozbiljan uspeh, i nadamo se finalu. Polufinale neće biti lako, ekipa Rusije je dobro organizovana, baš pratim i znam da imaju nekoliko Brazilaca. Biće dobra utakmica, pred punim tribinama Arene. Samo neka igraju hrabro, imaće podršku publike, i mislim da možemo da se nadamo finalu" rekao je Plavšić.

Futsal reprezentacija Srbije ostvarila je tri pobede od početka turnira i tako se domogla plasmana u polufinale. Među savladanim protivnicima našla se i selekcija Portugala za koju nastupa najbolji futsaler sveta.

"Pratimo naše futsalere, radujemo se kao i svi ostali navijači. Napravili smo veliki uspeh, pobedili smo Portugal koji ima najboljeg igrača na svetu. Sada nas čeka Rusija koja ima dobru ekipu, mislim da će biti lepa fudbalska predstava i nadam se pobedi" istakao je Slavoljub Srnić.

Polufinalni duel sa Rusima na programu je u četvrtak od 18 časova i 30 minuta, a Marko Grujić veruje da će podrška u "Areni" pogurati "Orlove" ka novom podvigu.

"Veliki uspeh su napravili naši reprezentativci. Mislim da niko nije očekivao da ćemo dogurati do polufinala. Nakon grupa i prethodne utakmice su i očekivanja porasla. Puna Arena će biti naš dodatni motiv i znam da će se atmosfera sa tribina preneti na igrače" rekao je Grujić.

Fudbaleri Crvene zvezde svakako će ispratiti dešavanja iz "Arene", pošto će i sutra boraviti na Kipru i raditi po planiranom rasporedu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Wednesday, 10.02.2016
23:26

Simke-tu je ocigledno dosadilo da pise komentare,pa je presao da nam lupa minuse,samo zato sto bodrimo svoju drzavu...

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Thursday, 11.02.2016
01:24

Dobro,ajde ko god da si,molim te izbrise sve minuse sto si lupio na moje komentare!Molim te!

avatar
Wednesday, 10.02.2016
21:11