Grujić: "Gol i pobedu posvećujem Grofu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 06.12.2015.
19:57
Izvor: Sportske.net

Strelac prvog od sedam pogodaka koliko je Crvena zvezda u nedelju postigla na Banovom Brdu izjavio je da gol i trijumf posvećuje treneru Miodragu Božoviću koji je preporodio crveno-bele.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Čukarički u derbi susretu 20. kola Superlige Srbije, a pobeda je ostvarena samo tri dana nakon debakla koji je tim Miodraga Božovića doživeo u osmini finala Kupa.

"Ovo je velika pobeda za nas, i jako teška utakmica. Imali smo veliki motiv pre utakmice jer znamo šta se desilo u Kupu u sredu, nakon čega su krenuli da kruže razni komentari o našoj igri i o našem treneru. Danas smo pokazali snagu, i naše najjače oružje – karakter" kazao je Marko Grujić.

Vezni fudbaler Crvene zvezde postigao je prvi od sedam golova u duelu sa Čukaričkim a već na terenu je bilo jasno kome je posvetio novi pogodak i sjajnu partiju u crveno-belom dresu.

"Želim da svoj gol i pobedu posvetim šefu Božoviću, jer on je glavni faktor ove pobede. Svi ovi rezultati, atmosfera, sve je to zahvaljujući njemu. On je čovek koji nas je preporodio i podigao, i napravio ekipu koja u ligaškom delu ređa rekorde" istakao je Grujić.

Mladi reprezentativac Srbije podsetio je da je Crvena zvezda pobedom nad Čukaričkim ispisala istoriju jer je izjednačila rekord ekipe Slavoljuba Muslina sa početka veka.

"Ovom pobedom smo takođe ušli u istoriju, kao što se pisalo da smo i nakon srede ušli u istoriju. Mislim da treba da budemo ponosni kada ovako odigramo na terenu na kojem Zvezda već godinama ne zna za uspeh. Ja jesam ponosan na naše igrače" zaključio je Grujić.

Crvena zvezda posle 20 odigranih utakmica zauzima prvo mesto na tabeli Superlige sa 56 osvojenih bodova, 19 više u odnosu na drugoplasirani Borac iz Čačka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 07.12.2015
08:52

Grujo ti si ponos nase Zvezde, svog rodnog grada Beograda, majke Srbije i srpske dijaspore.

avatar
MozdaRealan
Sunday, 06.12.2015
22:23

Bravo Grujicu dugo u nasoj ligi nije bilo igraca kao sto si ti na toj poziciji

avatar
Moja Zvezda i Srbija
Sunday, 06.12.2015
21:20

Svaka cast Grujo, prosao si test pred skautima Liverpula.