Grofu i ekipi stiže podrška sa Malog Kalemegdana

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.08.2016.
18:14
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda Mts obavestio je javnost da će igrači u četvrtak otići na stadion "Rajko Mitić" kako bi podržali fudbalere u duelu sa Sasuolom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Stručni štab i košarkaši aktuelnog šampiona Srbije i regionalne košarkaške lige u četvrtak će doći na stadion "Rajko Mitić" kako bi podržali fudbalere Crvene zvezde koji igraju protiv Sasuola.

Ekipu Miodraga Božovića čeka jako težak posao u revanšu plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope sa Sasuolom pošto je u prvom meču poražena rezultatom 3:0, ali je upravo to razlog za podršku koju će im pružiti košarkaši.

"Košarkaši Crvene zvezde, žele ovom prilikom da pruže podršku fudbalerima, koji su često bili uz crveno-bele košarkaše u borbama za što bolji plasman u Evroligi, i na putu osvajanja trofeja u ABA ligi i domaćoj ligi" navodi se na sajtu KK Crvena zvezda Mts.

Ceo pogon KK Crvena zvezda Mts predvođen Dejanom Radonjićem i kapitenom Lukom Mitrovićem u četvrtak će od 20.30 biti na stadionu "Rajko Mitić" da pruži podršku fudbalerima.

"Košarkaši veruju, navijači verujte i vi, dođite da podržimo fudbalere na utakmici sa Sasuolom! Jer kada je teško - svi zajedno!" poručuje košarkaška sekcija SD Crvena zvezda.

Fudbaleri Crvene zvezde sastaće se sa Sasuolom u četvrtak od 20.30 u revanš meču plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 24.08.2016
19:44

Лепо и Звездашки. Сви заједно кад је најтеже.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 24.08.2016
18:53

To je Zvezda, to je srpska elita, to je najveća porodica u Jugoistočnoj Evropi.