Grofova ideja, Zvezda sama da uključi struju?!

Autor: Beta Beta
petak 06.11.2015.
14:27
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas, posle isključenja struje na stadionu crveno-belih, da neko pokušava da destabilizuje taj klub.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

"Ništa mi nije jasno. Crvena zvezda ima dug, a taj dug kao da se vuče od osnivanja kluba. Deluje mi kao da se neko zeza sa nama u ovoj situaciji koja je jako dobra. Neko očigledno želi da destabilizuje klub, neko iz EDB-a. Ne znam šta se krije iza toga, možda neki banderaš, ali mi znamo kako možemo sami da je uključimo", rekao je Božović novinarima na stadionu Rajko Mitić.

Fudbalskom klubu Crvena zvezda danas je ponovo isključena električna energija, neposredno pred konferenciju za novinare Božovića, pa se trener crveno-belih medijima obratio u svečanoj loži na zapadnoj tribini stadiona.

Ovo je drugi put ove nedelje da Zvezda ostaje bez struje. Prethodno je struja isključena u ponedeljak zbog duga od 39,9 miliona dinara, a električna energija je uključena pošto je postignut dogovor o reprogramu i nakon uplate od 4,6 miliona dinara.

Crvena zvezda sutra od 18.00 dočekuje Metalac u utakmici 17. kola Super lige Srbije, a novinare je zanimalo da li se u klubu razmišlja o promeni termina zbog nestranka struje.

"Razmišljamo trenutno samo o Tesli i o njegovim neiskorišćenim patentima, jer je on odavno imao ideju da struju prenosi bežično, pa i mi sada razmišljamo o tome - da krademo sa okolnih bandera... Ovde je svašta moguće, ovde mnogi vole da čačkaju, možda bi čak bilo najbolje da struja sutra nestane tokom utakmice, što bi bila velika bruka, a onda da svi upalimo po jednu sveću", rekao je on.

Zvezda je u seriji od 13 uzastopnih pobeda u prvenstvu Srbije.

"Normalno da se nadamo nastavku serije, jer se nalazimo u dobroj formi i dobro igramo. Znamo da neće biti lako, jer je Metalac protiv nas u prvom delu prvenstva i protiv Partizana u prethodnom kolu pokazao da nije lak zalogaj", naveo je Božović.

"Naša serija već dugo traje, ali će jednom morati da se prekine. Kada, ne znam. Ipak mi igramo pred našom publikom, atmosfera u ekipi je dobra, forma je dobra i nadamo se pobedi. Mi jesmo jači na papiru, ali to moramo da dokažemo i na terenu", dodao je on.

Božović je ocenio da njegovoj ekipi protiv Metalca najveća opasnost preti iz prekida i kontranapada.

"Metalac ima visoke igrače, koji su opasni kod prekida. Imaju uigrane akcije, dobro ih izvode, ali mi ćemo se maksimalno potruditi da to zaustavimo i ostvarimo još jednu pobedu u nizu",
rekao je Božović.

Trener Zvezde je naveo da nema problema sa povređenim igračima, osim od ranije povređenog napadača Petra Orlandića.

Crvena zvezda je prva na tabeli Super lige sa 44 boda, dok je Metalac 11. sa 18 poena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
STRELAC
Sunday, 08.11.2015
21:24

Sto se ne proba sa novom tehnologijom,kupiti Solar sistem i nece biti problema,a dug otplatiti .Tako bi se stedelo,i placalo sve ostalo sto je potrebno.

avatar
Moja Zvezda i Srbija
Friday, 06.11.2015
20:24

Struja treba da se plati, alo ovakvo ponasanje je neozbiljno od ljudi iz EPS-a.

avatar
Vanja Grubač
Friday, 06.11.2015
21:48

Duguješ deceniju ,potpišeš 16854 reprograma i ni jedan ne poštuješ? Ovi iz EPS su neozbiljni samo zato što vam nisu počupali i instalacije i satove.Istu neozbiljnost ste dobili od porske uprave jer dug ne plaćate ali ga niko ni ne pomonje niti ga prikazuju.

avatar
degrobarizator
Saturday, 07.11.2015
00:41

A vi se ubiste placajuci porez :0 cek jel ono nekom skoro bilo iskljuceno grejanje na stadionu? Sto se tada nisi zgrazao nego se brines za drzavu samo kada je Zvezda u pitanju?

avatar
svojnasvome
Friday, 06.11.2015
17:25

Ma kakvi bre...naravno da se neko zeza....vi u sustini niste nista duzni samo se zezaju s vama....sram ih bilo....kazu da dugujete samo 800.000 eur pa i da je istina zar za taj simbolican iznos da vas iskljuce..bas su bezobrazni i neuvidjajni...jbt pa nek iskljucuju gradjanima za cak 10.000 sa malom decom skolama i sl....al gde vama, pa od vas zavisi bolji zivot svih nas.....sram vas bilo sto ste i pomislili da im iskljucite struju sram vas bilo duplo jer iskljucujete ljudima struju iz zezanja a oni nisu ni dužni. Skundricu oteraj tog zlog banderasa verovatno pristalicu crno belog tabora...grofe tuzite vi eps za pretplatu koju verovatno imate...pa nisi ni ti od juce

avatar
hcXpfc
Friday, 06.11.2015
17:07

Nema se ni za kafu pa se uplati 4.6 mil dinara tek tako.. Ni sami ne znaju kome sve duguju, al uredno 10 pojačanja svaki prelazni rok! Upumpavaj u GMO klub!

avatar
Friday, 06.11.2015
16:56

ponesite svece

avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Friday, 06.11.2015
15:40

- No comment -

avatar
Zvezdu voli Srbija
Friday, 06.11.2015
15:35

Grofe sutra kad bude +22 banderasi ce da puknu od muke, a mi od smeha.

avatar
SAB
Friday, 06.11.2015
15:34

Dokle su nasi klubovi dogurali, da im cak i striju iskljucuju. Sve dublje i dublje tonemo.