''Grofov'' šou program, nova epizoda!

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.12.2015.
14:02
Izvor: Sportske.net, Beta

Trener Crvene zvezde i danas je u svom elementu, na konferenciji za novinare pred meč sa Javor Matisom.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Naravno, ono što je novinare najviše zanimalo, jeste da li će Miodrag Božović sedeti na klupi Zvezde protiv Ivanjičana, s obzirom na izrečenu dvomesečnu suspenziju od 10. decembra.

On je u svom stilu konstatovao kako famozno pismo navodno još putuje ka ''Marakani'', ali da će on ipak ispoštovati odluku o suspenziji.

''Pismo još nije stiglo, putuje, trenutno je na kružnom toku na Slaviji. Neću biti na klupi, što je normalno, jer sam kažnjen. Iz FSS jeste stigao telegraf da sam kažnjen, čovek koji se bavi time je Partizanovac, pa se nećemo šaliti sa tim'', konstatovao je Božović.

Još jedna ''vruća'' tema kad je Zvezda u pitanju jeste potencijalni transfer Marka Grujića u Liverpul. I tu temu je popularni ''Grof'' prokomentarisao u šaljivom tonu, iako mu je jasno da od tog transfera zavisi stabilizacija kluba i ostvarenje zacrtanih ciljeva u narednoj godini.

''Znam koliko i vi. Verovatno se Grujić čuo sa Klopom, a Klop inače obožava da zove po čitav dan. Verovatno su pričali na tečnom engleskom, Objektivno, transfer bi doneo zatvaranje finansijske konstrukcije'', dodao je Božović.

Crvena zvezda sutra od 15 časova gostuje Javoru u utakmici 22. kola Super lige Srbije. Crveno-beli su prvi na tabeli sa 59 bodova, dok je Javor na sedmoj poziciji sa 30 bodova.

"Nadamo da ćemo nastaviti pobedničku seriju, napravili smo neke rekorde i sve dok ima šanse da to produžavamo treba da uradimo sve što je u našoj moći. Neće biti lako, jer je Javor dobra ekipa, ali imamo obavezu i prema sebi i prema navijačima da pobedimo", rekao je Božović novinarima na stadionu Rajko Mitić.

Božović ne veruje da će gostovanje u Ivanjici biti najteže od početka sezone.

"Verovatno neće... Niš je bilo najteže gostovanje, ali u Nišu je teren koliko toliko bio normalan... Sve zavisi od terena. Mi moramo da pokažemo onu glad za pobedama i onu glad za obaranje rekorda", naveo je Božović.

"To što žele da nas pobede je sportski, to je normalno. I ja sam kao igrač najviše voleo da pobedim Zvezdu. Ništa se nije promenilo. Javor ima ekipu koja je pokazala dobar fudbal i normalno da imaju pravo da budu optimisti, pogotovo jer igraju kući", dodao je on.

Na pitanje novinara da li zadovoljan ostvarenim na klupi Zvezde, odnosno da li ekipa osvojila onoliko bodova koliko je planirao, Božović je rekao da "ništa nije planirao" kada je došao u klub.

"Nisam planirao ništa, jer sam bio svestan u kakvom klubu se nalazim. Ovde ne može da se planira ništa duže od nedelju dana. U svakom slučaju, mnogo smo zadovoljni, srećni i ponosni na ono što smo napravili", rekao je Božović.

Fudbaler Zvezde Aleksandar Katai naveo je da njegovu ekipu očekuje težak meč u Ivanjici.

"Očekuje nas teška utakmica, Moramo da damo svoj makismim i da nastavimo niz pobeda... Ako udjemo u utakmicu kako treba neće biti problema, ako ne udjemo možda bude i najteže gostovanje", rekao je Katai.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Moja Zvezda i Srbija
Tuesday, 15.12.2015
19:59

Grofe sve sto radis, radis sa stilom. Stvarno pravi si Grof.

avatar
savo ODJEBI!
Tuesday, 15.12.2015
19:28

sycophants from the north

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 15.12.2015
15:57

Obozavam Grofov smisao za humor iako znam da neki imaju krizu hemeroida posle svake njegove izjave. Grof je kralj Grofova.

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Tuesday, 15.12.2015
15:06

Inace, Partizanovac se pise velikim pocetnim slovom...